mandag 7. mai 2012

Tilbake fra New York med inspirasjon !Heisann alle alle sammen. Nå har jeg savnet dere masse !! Rart å si det, men savnet å blogge :)
I går kom jeg hjem etter en fantastisk venninnetur med verdens beste venninne. Vi har storkosa oss i New York City og Washington DC. Savner NY, savner fargene, lydene, luktene.... byen vibrere av liv.... og liv gir meg energi !!


Jeg er ikke noe naturmenneske...å bo langt oppi skogen er ikke noe for meg, det gjør meg slapp. I NY våknet jeg tidlig hver dag, og vi gikk og gikk.... og hodet gikk frem og tilbake og det gav meg energi og glede.


Ikke er jeg naturfotograf heller... det å ta bilder av natur er ikke noe for meg.... men å ta bilder av New York er magisk.Jeg fikk lyst til å lære mer om kamera. Man blir rett og slett hektet på å ta bilder her. Fotoutsyr er ikke så dyr her. Jeg er egentlig veldig lei meg, fordi jeg hadde glemt å ta med overføringskabelen så kjøpte ett minnekort på 8 mb. Det kostet ca 70 kr, MEN nå finner jeg ikke det gamle og der var de fleste bildene mine på.... krise !!


Men uansett nå er jeg tilbake... med mer energi og mer inspirasjon å gi :) Håper dere begynner å titte innom meg igjen :)

Stooooor klem

8 kommentarer:

Bjørkli Søndre sa...

Velkommen hjem igjen! Rekner med du har hatt det som plommen i egget! :-) Du er vel full av inspirasjon og fått mange nye ideer.

Tar snart turen til butikken din igjen!

hobbyvimsa sa...

Velkommen hjem!!

Hørtes ut som en perfekt tur:)

Kule bilder..Det øverste må du jo lage en plakat av,,,,rå kult!!

Nyt ny uke med ny energi!!!

Her jobbes det på huset og i hagen,med to småbarn i tillegg er batteriene helt utladet...Kunne trengt en tur jeg også for å bli ladet:)

Klem Linda:)

M sa...

Velkommen hjem...NY er fantastisk, mitt andre hjem..
Ha en fin dag snupp!
Klem, M

elinAnita (eddas) sa...

Tenker du hadde en alldeles fantastisk tur:)
klemklem

Anonym sa...

Hei! Jeg håper du kan svare meg på hvor du har kjøpt den hvite blomsterurnen som står oppå peisen på soverommet ditt?

Anonym sa...

Åhhh, fikk helt hjertebank!!
Var i N.Y i julen, og har lengtet tilbake igjen hele tiden, men i august: I'm back again, oh lykke! For en fantastis magisk by!!!
Wenche med c...

Berutti sa...

Fantastisk by :))) . Hilsen ei som vil tilbake :).

Berutti sa...

Fantastisk by :))) . Hilsen ei som vil tilbake :).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online