mandag 28. mai 2012

Klokka som tikker og tikker, men aldri går


Alle har vel hørt den vitsen barn forteller  " Hva er det som går og går, men aldri kommer til døra "

                                                           KLOKKA

Hva om man har en klokke som går og går og tikker og tikker men aldri beveger seg ett nanosekund engang.....


Må vel kjøpe ett nytt urverk. Denne klokka er laget av et gammelt brett med fuglemotiv. ME LOVE. Klokka kjøpte jeg på Ny Auna som ligger på Oppdal. De har en facebook gruppe på fb. Jeg får ikke til å linke, vet dere.

Lik meg gjerne på min fb gruppe IrinaStyle by all of Irina

Ha en fiiiiiiiin uke. Og takk for at du stikker innom. ME LOVE :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Irina :-)). Jeg bor på Melhus, Åkervegen. Butikken/ lageret mitt er på Kvål. Du må komme på besøk en dag :-) . Butikken har ikke noe åpningstid for tiden så du er hjertelig velkommen til å sende en tekstmelding når du måtte ønske. Det er bare en svipptur for meg og åpne. Som du ser så har jeg fått en god del skatter (synes jeg iallefall :-)). Det ser så utrolig spennende ut på butikken din og jeg skulle lenge ha tatt meg en tur. Det må blir snart!! Du er bare et fyrverkeri av en person og det elsker jeg. Personer som liker å gjøre ting og gjør det. Jeg er slik jeg også. Får ikke ro i meg før jeg har laget noe og klarer ikke å kaste en eneste ting! Jeg er dessverre ikke så kjent med folk på Kvål. Kjent i kommunen på steder sånn nogenlunde men ikke med folkene da jeg ikke er Melhusbygg. Flyttet hit for 5 år siden. Gleder meg til vi møtes en gang :-)) God god klem fra Anita

Fru Perez sa...

I alle dager, DET varmet et Oppdalshjerte å se at ei klokke derfra henger på veggen din! :)

Og du, det gjør ikke noe at den ikke går. Jeg elsker armbåndsur men ingen av dem går, de bare pynter opp håndleddet mitt ;)

GOD mandag ønskes! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online