søndag 27. mai 2012

Gammelt slakterbord


Heisann & HoppsannEr det noe jeg elsker og aldri kan få nok av er slakterbord. Jeg bare simpelhet tenker på all historie et slikt bord har. Samtaler rundt et slikt bord, slaktet som ble slengt på bordet. Syltetøy i norgesglass. En skadet dreng som legges på bordet får å sy ett par sting.Dette bordet passer overalt, det er litt høyt, men jeg lar det være slik. I tilfelle en høy familie vil kjøpe det. Føttene kan sages av slik at du kan regulere størrelsen slik du vil. Det kan bli ett fantastisk fint salongbord om du kapper av beina så mye.


Det andre som er fint med dette bordet er at det er smalere enn vanlig slakterbord. Så om man ikke har den store plassen eller kun en "tarm" av kjøkken så passer dette.


Jeg må innrømme at jeg elsker fargene i butikken, at man aldri vet hva som kommer opp ved neste øyekast. Og det beste kompliment jeg får er at folk drar hjem med lyst til å male eller gjøre noe for de har blitt inspirert har. Og det er det jeg ønsker.


Vakker slitt patina, det liker vi :) Eller iallfall jeg. Her ser dere at det er superenkelt å kappe av beina. jeg syntes rokokkostolene passet helt perfekt til, selv om det ikke er samme stil. *kontraster* I LIKE


Sjekk patinaen da !!


Rokkoko stoler kr 550. Hadde egnetelig tenkt å male dem i rosa og gul....


Uansett dette er slakterbordet mitt :) Fiiint ja ?

http://www.allofirina.com/2011/06/fiiiiindottnomine-nye-designerstoler.html

3 kommentarer:

Home sweet home sa...

Elsker slaktebord selv,ønsker meg også. Det og en slagbenk har stått høyt på ønskelista mi lenge. Men en dag....en dag kanskje, får også jeg mitt eget slaktebord å være stolt av. Klem tilbake:)

Monicas Univers sa...

Åh.. De nydelige rokokko-stolene hadde glidd rett inn her ♥

Linking: Marker teksten du vil bruke - Klikk på "Kobling" i menyen - der legger du inn linken - trykk ok også er du ferdig ;)

Anonym sa...

Bare nydelig ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online