mandag 14. mai 2012

Historen om hvordan jeg ble arrestert og min tid i fengslet.Denne historien er egentlig veldig flu, jeg var litt usikker om jeg burde poste det... Kanskje FBI kommer på døra, og det har jeg ingen planer om.Dere kjenner meg, min egentlig hobby er jo skrekkfilmer, thrillere og politserier. Jeg er morbid, og det var vel derfor jeg ble arrestert. Jeg satt i en frisørsalong, fikk farget og klipp håret mitt. Plutselig kom  det inn en politimann. Jeg ble super begeistret og begynte å klager over deres arbeid. Jeg mente at siden det var så mange massemordere i USA så betydde det vel at det amerikanske politiet må være udugelig. Så begynte jeg å fortelle om hvordan jeg visste om  anatomien av døde kropper...hva man best kunne gjøre for å kvitte seg med dem.


Jeg å snakke om at terrorpoletikken i USA, at det var ett korrupt land, ikke nok med det, de er så paranoide om terror. Det var vel ikke alle som ville terrorisere dem. At de ikke hadde fiender overalt, men om de hadde så var ikke det så rart... de er ikke verdens beste nasjon....
Da klikket det for han !!  Jeg bare fortalte han at det var en spøk. Så begynte ` You dont joke aboaut serious maters. Da begynte jeg å unnskylde meg, at det var helt unødvendig å klikke. Og da trodde han at jeg var rassist !!

Frisøren tok tak i fotoapperatet mitt å begynte å ta bilder. Derfor dårlig bilder. Han bare tok uten å fokusere....
Så måtte jeg ringe Demolitionmannen om at mastercardet  kom til å ta ut en betydelig sum så jeg fikk betale kausjon.Og da klikket han og sa at han var lei av meg å mine ville påfunn.Om at jeg burde bli voksen. At jeg burde tenke på andre ! Jeg er egentlig ikke lei meg. Neida, dette er en megakul historie å fortelle/skrive.

Ha en fin uke, klem fra fengselsfuglen.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Toillsjur :)

Hilsen Vibeke i Buvika

hobbyvimsa sa...

Hi hi:)

Ja en god historie:)

Klem Linda

elinAnita (eddas) sa...

He he du er ikke sann:)Festlig story:)
klemklem

Mi familia sa...

Der vi kommer fra hvet mye om terror av alle andre! uff.. hehehe....

Vicky

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online