tirsdag 22. mai 2012

Ja, jeg har rare fetisjer...


Dere vet at jeg elsker de styggeste lamper, desto styggere desto bedre. Jeg begynte med å like dyre designerlamper, men HELDIGVIS så gikk det over. Nå ønsker jeg unike gjenstander, de styggeste lampene som det finnes få av.


Jeg mener, hadde lampeprodusenter fetisj på å lage stygge lamper. Bra for meg. Når jeg ser en begynner hjertet mitt å løpe løpsk, jeg blir litt rød ansiktet og kortpustet. Som regel ser folk rart på meg. Og denne lampen fikk jeg på kjøpet, av noen som hadde solgt meg litt av hvert. De lo godt !De er en frøken med store skjørt med volanger sammen med to store hunder. Hun er veldig oransje av seg, og var utrolig støvete. Hun har sikkert ikke vært bruk på flere titallsår der hun lå i en brygge .


Jeg er happy.....finvær... det betyr vel at malekosten bør komme frem slik at jeg kan male litt . Dobbeltepisoder av Frustrerte fruer i kveld og scampi til middag. Elsker scampi. Ha en fiiiiiiin dag kjære dere.

HER for flere lamper..   http://www.allofirina.com/search/label/Lamper

PS !! Noen bloggere som kan hjelpe meg om hvordan jeg legger inn linker etter at blogger kom med det nye opplegget sitt.

1 kommentar:

Alven sa...

Næmen :-) Den lampa har jeg også :-) Sjekk her :
http://alvenskreativehjornet.blogspot.com/2011/08/sndagsinnlegg.html

Synes den er fin og anderledes :-) Veldig fornøyd med min hvertfall :-)

Ønsker deg en flott uke :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online