lørdag 26. mai 2012

Dæven æ e bra pen......................jepp, det var det jeg tenkte .... åhhh sjekk den trutmunnjen... wow...


Skjønne itj at de gamle klassekameratene mine ler ... dæm si at æ alltid lage trutmunnj når nånn begynnj å knipse...hmmm.... dæææææ æ e jooo fiiiin !!


Nei, tenkte ikke akkurat det nei... æ tænkt at jøss for en gang skyld går æ itj i  svart. And i like it . Hmm sjer sannerli ut som æ går inn i veggen... hmmm sjer slanker inn i veggen...sånn liksom. Kjæm det nånn  SNART ? ( som regel får jeg ikke tid til å ta bilder i åpningstiden)All irina går inn i veggen liksom... all of irina møter veggen....Ikke at det er noen nyhet ! Haha, men all of Irina går på dassen eller i dassen.... eller er rene dassen i dette innlegg. Pick your choise. Var på konsert  til superflinke Asiago.Kommer mer om det senere, Uansett, på Blæst er det tre dobåser. Da jeg gikk ut av den ene satt det to jenter og ropte til hverandre gjennom veggene.

 Den ene do jenta til den andre " Døøøø, så du ho bloggerne hær eller" Hun andre dojenta " JAAAA æ læs ho æ, gjør du å ?" "Dhhhøøøø trur du kanskje itj æ gjør det da, det var jo æ som sa ho va hær jo" "jooo all of Irina e jo kuuuul da !" All of Irina valgte å smyge seg ut... selv om hun elsker at folk kommer opp for å hilser på seg.  Ja, jeg elsker å hilse på bloggleserne mine.Lørdag den 25 er visst en dødag for all of irina butikkmessig... det bruker å være mange her, men pinse og finvær er tydeligvis ikke noe forretningskonsept for NOEN... hmmm tror æ tar mæ en kake te.... når æ først går inn i væggen sjer jo ingen mæ læll... så da kanj itj ett kakestykke te vær så ille, forresten syns æ likegodt at æ kanj ta et stykke te... all irina går rett i dassen lell... eller blitt dasssamtale allikevel...

Og akkurat da jeg skulle ta kakestykke nr x dukker disse to nydelige jentene på besøk. Og så glad jeg ble. Mammaen leser bloggen og hun ønsker å se butikken, men mest meg !! Så Tove og Frida kom helt fra Lensvika for å besøke meg.
Frida skriver en kjempepopulær blogg der hun skriver om sitt liv bort fra spiseforstyrrelsen ( linker senere, vet ikke hvordan akkurat nå )


Utrolig hyggelig Tove studerer til interiør designer og hun skal levere oppgave på tirsdag. Og før det ville hun få inspirasjon !! Og hvor drar man da !! Til alle of Irina på låven. Tove sa jeg var en stor inspirator og  beundrer av det jeg hadde fått til. Tuuuusen takk.


E æ det, må du vær litt gal og se litt rar ut.. og dermed så vi litt rargale ut.. for vi liker å være rar/gal. Husk normal gets you nowhere. Tuuusen takk for hyggelig besøk Tove og Frida. Dere er to vakre personer :) Og dere er alltid velkommen til å være gale her. Her kan alle være gale og rare... er man normal blir vi mer i tvil....


Siden nesten hele innlegget er skrevet av en mental ustabil person med ingen ønsker om å være normal. Så er det delvis trøndersk og delvis babbel.Mange skrivefeil ol så da forstsetter vi i samme ånd. Hva gjør meg glad !! Farger, interiør, lek, kontraster, think outside the box. Og det jeg prøver å understreke ..... TENK MED HJERTE.
Hele butikken er fra det konseptet om å tenke med hjerte og være gal. Kanskje fordi jeg alltid fikk høre  som barn var at jeg måtte tenke med hodet... herlig forfriskende å se at jeg gjorde det motsatte !! Alt blir bedre med hjertet.Og at man lærer av sine barndomsfeil.... og lærer mer å stole på seg selv, enn av andres "sannheter" Det er det jeg vil formidle med bloggen min og meg. Ikke ta hverken deg selv eller ting for høytidlig. Have fun, ha farger i livet ditt. Om det er i interiør eller i hjertet ...it`dosent matter !!Det ble for shabby interiør i forrige innlegg, derfor blir det bare shabby Irina nå. Klarer nemlig å være shabby, men fargerik...itj værst det !Og kundene er også festkledd når de kommer til låven. Som man hør og bør når man skal møte en kjendis på låven er det rette antrekket enten bunad eller knallfarget kjole. Irina LIKE :)

Og selv om det ikke var så mange i dag. Kvantitet er bedre enn kvalitet.....MEN her har du begge deler.
Jeg håper noen kommer å hilser på meg i morgen..HUSK SØNDAG KL 12- 15 ...... er jeg ikke her så har jeg vel gått  i ett med veggen...eller er veggen. Jeg har kaker da..... bare sånn i tillfelle jeg kan lokke med det....6 kommentarer:

Home sweet home sa...

Skulle ha besøkt deg ofte om det var nærmere Irina:) Flotte bilder :)

ide-puffen sa...

Love u om du er i veggen i ett med den eller et utskudd eller bare søte du. Må få kommet meg en tur nedover snart. Travle tider for møbeltapetsereren sjø.
Sender en god klem til deg

Zopp Design sa...

Så koselig med besøk i butikken :)

Vi har et kjempestort SommerBloggLotteri på gang. Kom innom oss og bli med da vel :)

Ha en solrik og deilig helg.

elinAnita (eddas) sa...

Festlig innlegg fra deg:)
ha en fin søndag,her blir det parken i dag...
klemklem

Bagatellar sa...

Du e dritpen sjø;) og farger kler du så absolutt, den toppen va nydelig til deg, not seen at any shop near me, hvor har du funne den? Klems

Anonym sa...

Jeg sier bare: jeg liker deg!! :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online