lørdag 26. mai 2012

Jeg har blitt shabby chic !Har vel ikke blitt det da !! Det må i så fall bli når det blir en isbreen blir å befinne seg i  Sahara....helt plutselig...og det er vel kanskje umulig.Det er ikke meg, MEEEEEEN jeg syns det er fine og delikate ting å se på. Og så passer det fint i all of Irina butikken.


Vi ønsker nemlig å favne alle stiler. Slik at DU som ikke liker farger, paljetter og industri ( som meg ) kan finne noe. Om du er retro eller shabby chic kan du finne noe... jeg er eter alt som har med stiler...og blir god og mett.
Så kom som du er... dra som du er også... eller dra med litt mer farge og glam kanskje ?


I ett miljø der alt blir satt sammen som hos oss ser man at de forskjellige stilene passer sammen. Og tenk så kjedelig det har vært hvis alle bare hadde en stil.... slik som det var mer da vi var små :)


Lotte H Moen er det som lager disse vakre gjennstandene. Lotte er ei meget hyggelig og flink dame. Jeg har ikke hatt tid til å ta så mange bilder, men tar flere bilder av shabby stil avdelingen våres i dag... der er det mye fint.


Sola skinner og det er fiiiinvær og inni ovnen har jeg kake. Nå skal jeg kle på meg og koke kaffe. Så er jeg klar !! ER DU ??
Håper virkelig det er noen som vil ta seg en tur i fiiiinværet :)
Husk  minus 20 % på møbler og 10 % på småvarer ( mine varer ) Er det spørsmål hvor jeg holder til er det å ringe 47 65 51 31. Og ellers så står all info på høyremargen på bloggen.Til alle dere andre som jeg ikke ser, og spesielt til faste og nye lesere. Ha en riiiiiktig så fiiiiin sommerdag :) Irinaklem :)


GLÆÆÆÆDE MÅ TE Å SE DOKK :)

1 kommentar:

Home sweet home sa...

Kult, jeg likker shabby stilen godt, men da mikset med min egen og litt andre stiler slik at det blir en personlig vri. Mange fine ting du har der ser jeg. Håper du også får en fin dag. Her er det iallefall knallvær:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online