lørdag 12. mai 2012

Palle meg her og palle med der..... LEI !


.................en ting savnet jeg ikke de to ukene jeg ikke blogget. Og det var "ALLE" blogginnlegg med paller og kabeltrommer.Jeg er litt sånn at jeg gidder ikke å skrive eller vise bilder av det som er hot i bloggverden. Jeg liker best å gå min egen vei. Og jeg føler jeg har sett pallebord, pallelounger ( som bare er et finere ord for paller stablet opp på paller med masse puter )Det er paller med drivvedbeis, rosa, lilla,  blått ....YOU NAME IT. Alt kan lages av paller og er det noe interiørbloggere gjør er det å stå sammen om å hylle en trend...slik at den når ut til ALLE interiørintresserte damer og menn.

I gamle dager da jeg ikke blogget hadde jeg ikke noen muligheter av å vise min "pallelounge" eller pallehaug med masse puter. Jeg var medeier og driver av en restaurant. Og vi hadde såkalt "pallelounger" både inne og ute. Med masse røde og gullfargede puter og plenty med Ikea lammeskinn. Jeg hadde ikke blogg... så jeg regner med at det ikke var meg som fikk den trenden ut i Norges land for 7 år siden....hihi. + før i tiden var de mye flinkere enn å oss til å ta i bruk slike ting, ting som ikke kostet penger. Penger ble i sløst i hytt og pine. Mange hadde kanskje slike besteforeldre. Mange av tingene VI gjør idag er ikke nytt. Det er bare at vi har blogg for å vise det vi gjør, kanskje rister flere voksne damer av oss bloggere å lurer på "hallo, dette gjorde vi for lenge siden"
Gammelt nytt, dette med paller og kabeltrommer.


MEN av og til prøver jeg å være som en normal interiørbloggdame.... Og da tenkte jeg på at jeg skulle vike unna en av mine prinsipper... blogg det de meste blogger om....Siden jeg har blitt eldre og mer sedat og kjedelig tenkte jeg. " Shit å, skriv nokka om palla du å kjærring " Så da skal jeg skrive om mitt "palledesignbordet" eller som vanlig folk ( ikke interiørbloggere som finner på fine navn på ting, for å få dem finer) haugmedpalleplanke bord.

For det er akkurat det det er. Vi reiv rett og slett palleplankene av. Vasket dem med kraftvask pusset ned flisene. La det antallet planker vi ønsket til bredde ned på gulvet. Så spikret vi to palleplanker på tvers slik at vi fikk en bordplate. Vi kappet noen "stokker" eller reisverk som har ligget ute. Det er for å bygge opp slik at ikke bordet ble så spinkelt.
Og så må vi feste acrylbeina på noe. Du skrur rett og slett beina på rammen med bordplata.Vi sjekket tiden, det tok ca en halv time.  Så på en 30 minutter har du ett "palledesignbord" eller rett og slett pallplankebord med noen kule bein. Så joda, man kan virkelig bruke paller til mye. Og av og til må jeg bare kaste inn handuken å prøve å være normal..... men hysj... ikke si det til noe.... dette var bare ett lite feilgrep.... garantert pallefri og kabeltrommefri sone heretter på bloggen.

Beina selger jeg. Har de tykke som er brukt her og de tynne som jeg har brukt på andre prosjekter. Kr 2000 for 4 stk. Har du lyst å se flere ideer med disse beina kan du http://www.allofirina.com/2012/02/vil-du-vinne-et-wow-bord.html Og lurer du på noe angående det ene eller det andre så send meg mail på allofirina@gmail.com Ikke spør på kommentarfeltet jeg glemmer å svare dere der. Mailene svarer jeg på.

I helga( lørdag og søndag) har jeg åpent på låven kl 12-15. Der kan dere se disse flotte beina og et WoW bord jeg selger. Kaffe og kanelsnurrer har jeg også. VELKOMMEN !!

Stooooooor klem

Og regner med å høre fra deg min venn ;)

8 kommentarer:

Anonym sa...

Paller,kabeltromler,what ever,samma det vel?? :)

Sonni sa...

HA HA HA!! Så enig, så enig Irina :)
Jeg lagde nylig ett innlegg hvor jeg gikk til angrep på alle kaffeservisene som florerer i blogglandia.
Hurra for anti mainstream, og hurra for Irina! :)
Klem fra meg :)

Anne Lise sa...

Superfint bord!!! Finfin helg til deg :)

Anonym sa...

Enig m deg Irina,, !! Tror ikke det blir noe kabeltrombord her i huset. Jeg har tusen ideer men alt for liten tid!! Som de aller fleste her inne :-)))

Kaoskontroll sa...

Kjære deg... nå får jeg så lyst til å dra en sammenligning som falt meg inn i hodet her at jeg rett og slett ikke klarer å la det være. Så du får stå det over med meg. ;)

Jeg er ingen one- night- stand dame. Ikke fordi jeg er så fordømt moralsk, men det å hoppe til sengs med en ukjent er liksom ikke min greie. I yngre år synes jeg det var litt pinlig rett og slett, at jeg ikke klarte slikt, og derfor bestemte jeg meg for å ha en one- night- stand. Men ikke koste hva det koste ville! Jeg brukte derfor flere måneder på å finne en mann jeg synes var kjekk og sympatisk nok til å ta ham med meg hjem første kvelden jeg traff ham. Og jeg var nærmest edru da jeg gjorde det.
Vi hadde en kjempehyggelig natt på alle måter... og han ødela nesten opplegget ved å ville treffe meg igjen. Noe som jo var fristende siden vi virkelig fant tonen.
Men nei... da ville det jo ikke være en one- night- stand, så jeg avslo pent.

Stolt ringte jeg så til venninnene mine og fortalte at jeg ENDELIG hadde klart det. Hvorpå de alle lo og forklarte "Kjære deg... det der var ingen one- night- stand! En one- night- stand er når du drikker deg for full og havner i seng med en du ikke hadde planlagt å havne i seng med. Og minst en av dere har det skrekkelig travelt med å forlate åstedet."

Bommer! ;)

Jeg har litt samme følelsen med ditt "pallebord". Dette kjære Irina er ikke et pallebord!!!!
Hehe :)

Selv om det altså er laget av palle.
Og akkurat derfor hadde din versjon av pallebord vært like spiselig for meg som min versjon av one- night- stand var for... ja akkurat meg. ;)
Pallebord ellers... nei, jeg sier som deg. Spar meg!!!!
Luftet min motvilje mot slike møbler allerede i fjor, og jeg har ikke skiftet mening.
Bordet ditt derimot... bare lekkert! :)

Stor klem (og glimt i øyet ;))

Tindrande Auge sa...

wow DRIT LEKKERT!

Anonym sa...

ÅÅÅ så enig med deg, denne gangen :o)
Jobbet i en blomsterbutikk for 15 år siden og vi hadde kabeltromler DA.. I mangel på noe annet.. som kidsa sier; SO last year liksom !!
Marita

FruFrank sa...

ahh.... så enig! Får rykkninger i kroppen av alle "pallebordene" der ute. Det minner meg om den tiden alle hadde Bombai møbler fra Bohus. hele Norge hadde amme spisestue og stuebord. GRØSS!!

Dette synes jeg var et kjempe fint bord. Slike føtter vil jeg også ha. Ikke helt like da... noe annerledes må man vel klare.

Lekkert!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online