tirsdag 8. mai 2012

Ide for nye knagger og knotter....

Heisann & Hoppsann :)


Ti dager i USA betyr ti dager av husarbeid å ta igjen....pluss straffegebyrer for å ikke ha gjort det. Kjipt å komme hjem til det, men det positive er at jeg får vasket, tørket støv og da kan jeg benytte andlendingen til litt "nyheter"


I ett skap fant jeg disse fantastiske knotteten/ knaggene jeg selger på butikken. De er rååååååe. Disse selger jeg på låven på Ersgard. Jeg har dem i tre størrelser. Store "lyspærer" kr 150, mellomstore "lyspærer" til 130 og småe til 100 kr.


Disse kan du jo lage selv, men det er myyyyye arbeid og gris. Man tar oppbrukte lyspærer som man borrer opp bakdelen på. Så fyller man betong i dem. Sett en skrue i betongen. Venter til betongen er tørr og så knuser du lyspæren da får du helt unike knagger/ knotter.
Har du gooood tid og masse tålmodighet så sett i gang !


Hvis ikke har jeg nå   ENDELIG fått inn igjen. Jeg får ikke inn så mange om gangen så disse er suuuuperpopulære.  Ta deg en tur innom den mangfoldige butikken våres. Vi har åpent lørdager og søndager kl 12- 15. Har du ikke mulighet til å komme så sender vi gjerne. Ring / send meg en melding på 47 65 51 31 eller mail på allofirina@gmail.com


Jeg brukte en stor lyspære som knagg til å henge smykke/ vesker ol og en liten som knott til skapet. Jeg kommer til å bytte ut den lille lyspæreknotten til den mellomstore. Jeg syns den ble for liten, men så liker jeg stooooore tinge framfor småe og mange.Skapet skal jeg male i den populære "betongmalingen" som ligger en eller annen plass i huset...og har ligget godt her siden jul. ( Ting tar tid) Skapet blir da suuuperråååååååt... betongskap og betongknott. Litt New York industri....og det liker jeg.


Ha en fiiiiin kveld.

PS :) Leverandørene mine for knotter er Fjøset med det rare i på Opddal. Makan til flinke og kreative sjeler :)

4 kommentarer:

Lottemora sa...

Kjempetøffe! Og ekstra artig at de lages rett nedi gata her. Jeg tror ikke jeg orker å prøve selv, for det er masse gris.

Klem
Lottemora

irina sa...

Anonym :) Vet ikke hvorfor ikke kommentaren kom ut. De hvite urnene ble kjøpt for 5 år siden :( På en blomsterbutikk som nå er nedlagt... står ikke noe leverandørnavn på dem dessverre :( vet ikke hvor du kan høre etter ?? prøv på tips og inspirasjon til hjemmet... der kan man stille spørsmål å få svar... på fb. MVH irina

Hege Sletsjøe Morris sa...

Så utrolig fine! De likte jeg kjempegodt! klem Hege

Anonym sa...

Takk for svaret ang blomsterurnen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online