onsdag 9. mai 2012

Shopping i New York City

Heisann & Hoppsann :)

I dette innelegget skal jeg skrive litt om shopping i New York City. Tro det eller ei, jeg er ikke noe shoppejente... det er kun i perioder. Jeg liker ikke butikker, mye mas. Så siden min venninne føler det samme så ble det lite shopping. Vi tok tre intensive timer i New York en dag. mest for å handle for de som var hjemme. CENTURY 21 er et outlet varehus. Alt du finner her er designermerker, Mark Jacobs, Calvin Klein, D & G, Gucci, Adidas ...pluss mange mange flere.Her finner man sko, klær, assecorize, vesker, lamper pluss mye mer....

Outlet betyr lagerutsalg av designervarer. Det er ofte fjorårets kolleksjoner som selges utrolig billig. Det eneste jeg kjøpte til meg selv her var solbriller fra Calvin Klein til 29 dollar. Ellers kjøpte jeg klær og sko til mine barn. Så nå har de originale D&G sko.... som de insisterer heter AC/ DC på norsk ! hmmmm.
Det du må være obs på er at det er sinnsyk mye mennesker her. Det er som lille julaften på Norges største kjøpesenter hver eneste dag !! Vi var der på en torsdag og det kokte... man må snike seg forbi mennesker, hyller .... du må trekke inn magen og være påpasselig med å flytte deg minst 200 ganger. Det er er laaaaange køer for å betale. De som jobber der er stresset og sure. Og det skjønner jeg. Det er sikkert flere hundre på jobb og det trenger de å være.
Varehuset er trangt, klaustrofobisk, håpløse planløsning... flere små etasjer.... eller man kan kalle det små ganger... trapper som er håpløse. Ikke noe for rullestobrukere eller folk med andre handicaper.Er du i skoavdelinga og må på do så må du gå i ca 10 min i rare trapper, oppganger, store folkemasser for å å få bruke de 10 toalettene som er disponible. Da må du kanskje påregne 10 min ventetid også. Ser man bort fra alt det negative. Så er det mange flotte designervarp å gjøre. Bare vær mental forbredt på dette ellers er det slitsomt. HER er hjemmesiden. Der står det info om varehuset. I umiddelbar nærhet til varehuset som ligger downtown Manhatten er det gå avstand til Battery Park. Der båter til Ellis island, frihetsstatuen, Hudsonriver  og der alle turistbussene i New York går fra. Der kan man kjøpe billeter til de fleste turistattraksjonene i byen. Rett over kjøpesenteret er ground zero.

Så er det i New York og føler du er i shopping modus ... da er dette et flott alternativ...

2 kommentarer:

ceciliegrut sa...

Haha, høres ikke ut som en plass å ta med mannen hvertfall :o) Jeg liker shopping, men kun til en viss grad.

Klem

minishabby sa...

Hei kjære deg!
Først og fremst - velkommen tilbake! Jeg hadde garantert dratt på outleten. Jeg er ingen storshopper men i USA går jeg litt amok. Har vært der et par ganger og måtte kjøpe en diger ekstra koffert begge gangene;)Har igjen å dra til byen New York, men har vært i staten og ved Niagara Falls. Magisk!
Jo, vi har forsåvidt hørt noe. Vi er blitt trekt ut fra Medellin og fått nytt distrikt - Valledupar. Er du noe kjent med det? Det skjedde veldig mye i Colombia, med gjennomgang av alle saksbehandlere som driver med adopsjon, og de startet i Medellin. Fikk beskjed om at det ble prioritert og at det gikk veldig tregt der nede. Havnet langt ned i kjelleren men klarte til slutt å karre oss et par trappetrinn opp igjen og forberedte oss på minst to måneder til med venting på nytt distrikt. Så vi er faktisk gledelig overrasket nå over at det kom så mye kjappere enn vi regnet med. Nå håper vi VIRKELIG at det skjer noe snart. SÅ lei av å vente.
Ble langt dette her, men som du sikkert skjønner så har jeg ofte behov for å prate om dette. Utrolig hyggelig at du spør:))
Håper du har en fin kveld og at jetlagen har gitt seg litt.
God klem fra meg!
PS; de lyspæreknottene var bare utrolig kule da!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online