onsdag 9. mai 2012

New York ! LOVE it ! Noe av det jeg likte best med New York City er at det er så mye farger der... jeg trodde allt var betong og grått. Selv om det er betong så er det grønt. Det er lilla, blått, rosa, rødt og grønt. Parkene er magiske !! Jeg finner fremdeles ikke minnekortet mitt med bildene fra Centra Park. Det var fantastisk. De bildene her er fra en vanlig gåtur i New Yorks gater.


Alldri har jeg sett trær og blomster med så fiiine intense farger. Det første jeg la merket da vi landet på Gardemoen var... " Bor jeg i ett så grått land, hvor er de fine intense fargene ?"  Du ser arbeidere hele tiden i New York, de rydder og vasker i byen. De planter og gjør det trivelig for innbyggerne og turistene.

Uansett hvor du er så er det grønt.


I Bryant Park som er en liten park der biblioteket ligger ( Der Carrie i sex og singeliv skulle gifte seg ) er det mange mange små oaser. Hyggelige benker, bord og urner. Hadde disse urnene vært i sentrumen i Stjørdal så hadde de enten vært rasert eller stjålet. Jeg hadde butikk i sentrum en gang og da ble allt slik stjelt.
I New York så jeg urner og vakre planter overalt....Når sola skinner så setter New Yorker seg i parken. De sitter å spiller sjakk, gitar eller bare leser :)


Skyskrapene er tilstede... vakre og skulpturelle.


Selv midt i Time Squere er det blomster og trær...MAGISK !!Sjekk hvordan de vakre skyskaperne bare stiger opp av trærne.
Og der det ikke er plantet i jorden er det plantet i potter og urner.

Og til dem som tror de ikke kan høre fuglekvitter eller se fugler i New York.... tro om igjen. Alle lydene blir sjerpet her. Det å høre fuglekvitter er som å høre englemusikk midt i gata. Parkene er oaser, byen er en oase... Og ja jeg vet det høres dumt ut. Jeg syns det skulle vært en menneskerett å dra til New York. Etter mat, husly, fred og alt det som VIRKELIG betyr noe.


New York er hele verden samlet på en plass. Det er alle språk på en plass, all mat, alle typer mennesker. Det er himmel og helvete... det er tidsreise tilbake til svunnen tid... samtidig som det er en magisk reise inn i fremtiden.........sitat irina :) Jeg bare sier I LOVE NEW YORK !! Bare så det er sagt. Det er helt sikkert annet å være turist her enn å bo.... men alle de som jeg snakket med å bodde her er veldig stolte av å være eller bo her :)

5 kommentarer:

M sa...

I love it toooooo!
Klem klem

Bjørkli Søndre sa...

Så herlige bilder! Drømmer om å reise dit jeg også! Skjønner du har blitt inspirert av alle fargene.Du som selv er en fargerik person og elsker å bruke farger i interiør! Gleder meg til å se inspirasjonen din komme ut!

Klem til skjønne deg!

Mi familia sa...

Only in NY!!! Kjempefine bilder!!! I ♥ NY!!! :)

Klem amiga,
Vicky

Mi familia sa...

I ♥ NY!!! Kjempefine bilder!!! :)

Klem Amiga! Så glad at dere har koser masse..
Vicky

Lindas hus sa...

Ser ut som dere har hatt en konge tur:) I love NY! Stor klem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online