onsdag 30. mai 2012

Street fashion blant stjørdalingene




Er det noe jeg liker nesten like mye som interiør så er det mote.... helst mote med farger. Og her jeg har tatt noen snapshot av Stjørdalinger med god fashionsans.


Kanskje fordi jeg er den kjedeligeste klesdama ever... svart, svart og som jeg stolt fortalte en venninne en gang. " Æ har begynt å bruk farga på klær?" åhhh så flott, koss ?? Og jeg husker at jeg stolt sa grått !
Og jeg husker ansiktet hennes... og jeg så får meg mitt eget da jeg sa det... skuffelsen... at hun aldri lærer...

Det er som når jeg prøver til å få dere til å male med rosa, gult, grønt ol. Gjør dere det... eller maler dere med hvitt ? I dag fikk jeg en txt melding kl 12. " Jeg vet du har skrevet om det før, men hva heter den rosafargen du bruker ? Hilsen en oldemor uten blogg....


Da flyter mitt hjerte over av stolthet....  jeg får en del slike sms og telefoner.... noe som bringer meg over på noe annet !! Hvor mange har mobilnr mitt egentlig.... jeg får meldinger kl 03 om morgenen om glansgrad og maletips...
Det piper støtt og stadig om blogg"stuff"


Koselig det. I like it. Mal i vei, kodene er på høyre marg på bloggen. Og finner dere ikke svar på det dere lurer på så send meg en sms på 47 65 51 31 Bra dere ikke er redde for det. Sjekk den grønngule fargene på skoene ... og det lange skjørtet....Jeg hadde slike røde sko en gang, skulle ønske jeg husket hvor ?



Selv om de finnes folk som denne kule mannen og jeg som safer så er det mange som kan mye om mote. Og som dere ser på bildene så er folk på Stjørdal flink med streetfashion.


Vi har mange muslimer her på Stjørdal og dette er litt streetfashion for dem. Jeg vil da presisere på det sterkeste at jeg har blitt flinkere med å bruke litt mer farger.... på ringer !! Elsker store ringer.




Og IGJEN vil jeg presisere på det sterkeste med å avkrefte at det er Demolitionmannen som går slik i gata på Stjørdal. Vi har trent mye på akkurat det der og han gjør det kun hjemme nå.... iallfall var det avtalen mellom oss.... er det noen andre som ser han slik så send meg en sms om det på 47 65 51 31 Ellers håper jeg det er ok at jeg har tatt bilder av Stjørdalingen med god fashionsans.... er det ikke, send meg en sms på 47 65 51 31......og vil du at jeg skal slutte å blogge så send meg en sms på 47 65 51 31

Hmmm skjønner ikke hvorfor det er så mange som har mobilnr mitt. Vet du hvorfor så send meg en sms på 47 65 51 31.
Ha en fiiiin kveld .


Selfølgelig er det New York !!

6 kommentarer:

Divina Chita Brasil sa...

Great images!!
kss
Cimara

Vera Moraes sa...

Hi! I'm from brazil and I loved it!
Your images are cool. xoxo

ceciliegrut sa...

E L S K E R bildene dine!

De orange skoa... NICE!
:)


klem

Anonym sa...

Ler når jeg leser det du skriver, veldig arti :-)) HERLIG,, :-) god natta!

Refleksjon på livsvegen sa...

Innom med ein stor klem til helga..

Godt du har å styre med :-)

Bird sa...

hihi har ikke sett dette innlegget før! Mange spennende på folk på Stjørdaln må jeg få si!!!:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online