onsdag 26. mars 2014

Oppussing, soverommene underveis.
Demolitionmannen kommer fra huset. "Du Irina? visste du at fargen på rommet vårt er svart?"
Jeg; "hallo, dumt spørsmål!!!!"
Demolitonmannen klør seg bokstavlig talt i hodet." Jammen, viste du at svart kunne være såååå svart!?"
Jeg syns det blir strålede, sååååå kult. Og ikke mørkt i det hele tatt. Og i morgen kommer tapetene !! Juuuuhuuuuu :)


Jeg er så fornøyd med gulvene i huset vårt, det på rommet vårt var malt brunt og det som under parketten i stua var lakkert, men ellers i de andre rommene så er de fine original, ikke gulnet i det hele tatt. Vi var heldig med en ting i allefall :)


I dag var vi også å bestillte noen dører. Gangen vår er et problemomeråde. Den er ikke så stor, men allikevel er det 5 dører der. Og man kan ikke ha dodør eller baderoms døra åpent samtidig, det går ikke...da kiler de seg fast i hverandre.
Og det samme gjelder kjøkkendør og vindfangdøra....så nå blir det en fiiiiiin skyvdør mellom gang og kjøkken.Penge flyr ut......


Og vi skal flytte inn om 9 dager. Ikke har vi kjøkken og det er fremdeles masse å gjøre... Arbeiderne flirte da vi fortalte dem det... men hallo!!! Bare vi får andre etasje ferdig så går det bra!!


Gutterommet er malt med NCS 7500, ser svart ut her, men altså en mørk grå. Tapeten til Tito kom i dag, og alle tapetene skal legges på i helga (soverommene) Åhhh be still my heart.


Pia vår sitt rom, rommet er malt i lys syrin, en svak lillafarge. Misvisende på dette bildet, men i nederste bilde ser dere den ordentlig.


Veggen rett frem er ikke malt, der kommer tapet. Hva syns dere? Som sagt kan jeg lese kommentarene, men ikke poste dem. Og tuuusen takk for alle søte :)

Stoooor oppussingsmodus klem :)

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online