torsdag 1. september 2011

Shitskapet som allikevel blir en juvel.


Mange har spurt meg om skapet mitt, og det er så og si ferdig skjønner dere, men jeg har hatt kreative problemer. Alt som er i hodet går vist ikke . SHIIIIT Å.


Denne Hello Kitty pungen ble min inspirasjon. Fargene iallfall.


Elsker, elsker fargen...deliscious..mmmmm Men fyttii katta for en jobb. Tror det er malt 7 ganger...og NEI jeg overdriver IKKE.


Den knallrosa bengalacken dekker veldig dårlig, derfor det problemet. Så fikk jeg den "glimrende" ideen med å spraye på svart spraylakk. Den ideen hadde jeg sett i Boligpluss tidlig i vår. Det var en idérik dame som hadde sprayet den hvite postkassen sin, med knallgul spraymaling. Og hun hun hadde bruk en blondeduk. Utrolig kreativ dame må jeg si, søttan at jeg ikke hadde kommet på det selv :)) Og måtte lese det selv som mange tusene interiørdamer ;))


Jeg tenkte å ha blonder på hele skapet mitt, den ideen gikk fort forbi, spraymalingen rant ned bak blondegardinene...noen saftige trønderske gloser kom ut fra Demolitionmammen og tenåringens munn. Ikke aktuelt at de ville legge skapet ned. Dere skjønner at det måtte 4 mann for å bære det 20 meter.Her ser det som faktisk var BRA. Jeg prøvde også å spraye blondegardiner med svart spraylakk..men etter 3 spraybokser og en gardin som så skitten...ja da "slo jeg opp med hele skapet" Fikk en annen ide ...som jeg må prøve ut senere. Jeg fant ut at denne metoden gikk fint på skuffene. De lå og ikke stod. Jeg ser den, at postkassedama fra Boligpluss hadde noe for seg. På små liggendes ting er det kult.

På monsterskap...UKULT...så måtte jeg begynne på nytt å male. Ja, jeg er så si ferdigmalt og ferdigtapesert. Og det har det vært i flere måneder. Og det er definitivt ikke å overdrive, MEN de hersens skuffene som faktisk ble kule...de passer ikke i shitskapet. Så måtte jeg tenke nytt IGJEN. Det er ikke lett å være skapende. Jeg har nesten klart alt selv, må vel prøve å fortsette med det....men jeg føler at det stopper litt opp hos Demolitiomannen. Trenger litt hjelp... Åhhh hvis dere vil se fortgang på dette skapet er det bare å sende mail til

shitdemolitionmannen@gmail.com

Her kan du lese om da jeg" fikk den glupe" ideen med blonder. ) 9 juni og nå skriver vi snart 9 september og blondene MÅ BORT !!! Jammen tok det meg tre månder....minner meg på at jeg burde begynne å kjøpe julegaver..og at blonder er pase når det nærmer seg jul ;)) og det er ikke bare fordi de er blonder, de passer lenger ikke med det nye tema jeg kjører nå.

For all del send Demolitionmannen mailer, han er klar for å ta i mot dem. Og lover dypt og hellig at han skal besvare alle <3

6 kommentarer:

Maratonjenta sa...

HUMOR!!!
Så godt å høre at det er flere som har geniale ideer som ikke alltid lar seg gjennomføre. Men kjenner jeg deg så blir det vel ordnings på sakene.

Spørs om jeg må sende en kjapp email til Mr. Demolishion. Han må være veldig snill og handy som holder ut med dine gale interiørpåfunn! Grekern har forlengst meldt seg ut av min interiørboble. "Damene bestemmer" sier han så jeg har helt frie tøyler, men det betyr også null hjelp når det gjelder oppussing, bæring, maling osv. Du e heldig du!

Mal skapet rosa igjen og smokk på ny tapet fra den nye PIP 2-serien, helt fantastiske farger. Eller, om skuffene ikke passer så kan du jo henge matchende tøy med vaier oppe og nede, slik jeg gjorde på Candyskatollet mitt.

Klæm fra Maratonjenta!

Anonym sa...

Det skapet virker jammen tungt og tøft på alle måter... Det hadde vel blit til pinneved hos meg for lengst, men du er tøff og står på! Blir spennende å se resultater :-)
Grethe :-)

Elin / Draumesidene sa...

:) He,he,he... Synes eg høyrer alle dei fine trønderglosene fyke veggimellom! Lillemora her kom og henta meg på eit gartneri sist helg, ho MÅTTE vise meg noko. Der var det hagekrukker i knall rosa. -sånne skulle Irina hatt, sa ho :) Tipper dei var temmeleg nøyaktig slik som den rosafargen du har brukt på skåpa di. Eg samler på hesjestaur om dagen... Så får vi sjå om eg gidd å fullføre dei prosjekta eg har i toppen... Forstår VELDIG godt dette med å liksom ha idèane ubrukte, til dei ikkje er så gode lenger? Skjer ofte her.

Ha ein flott dag,
ser du skal slutte med cola zero. Eg hadde kjempeabstinensar i to veker. Skalv på hendene. Men eg vart kvitt hodepine i etterkant, som eg hadde ganske ofte. Snakk om shit som vi putter inn i kroppen. Har vore uten svart lettbrus i eitt og eit halvt år :)

KLEM,
E

Anonym sa...

Synd det ble så trøblete, men nå er jeg spent på det endelige resultatet ;) Tror jeg hadde kastet ut skapet eller malt det hvitt av ren latskap hehe..

ReVinyl sa...

Hehe...huff å tytti mæ!

Pågangsmot, det har du altså og tålmodighet! Ja, det er jo umulig å vite hvordan det blir og det kunne like gjerne blitt dritkult. Man må jo liksom prøve for å se. Ideen i teorien høres utrolig bra ut synes jeg...

Har dessverre ingen forslag jeg, men gleder meg til å følge med videre ;)

Fin hælg te dæ!

Ymmeli sa...

Hei! Jeg har et tips til andre som vil prøve dette. Det går faktisk ann hvis man bruker klister på spray. Spray duken/gardinen og heft den fast før du sprayer. Det hjelper jo også hvis du kan legge det du sprayer ned, da renner ikke det så lett. Ellers er det å spraye tynne lag. Limet får du kjøpt der hvor man ellers kjøper patcworkstoffer osv. Panduro har også hatt det. Kan brukes på tekstil, papir osv. Bruker mange timer her inne på bloggen og koser meg masse. Stå på med treningen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online