mandag 5. september 2011

Styrketrening


Heisann :) I dag tidlig, på slaget 0830 stod Tove på døra. Med ett stor smil, manualer og en rosa kule.

Jeg var fremdelse stel etter fredag, men jeg gledet meg utrolig mye selv om jeg i utgangspunktet ikke var helt frisk i dag.

I dag tok vi styrketrening hjemme på stuegulvet. Og det er deilig, utrolig hvor fort den timen går, jeg mener bestemt at Tove sin klokke går mye fortere enn vanlig. Vi startet selfølgelig med å varme opp. Her var det å strekke og tøye armene.

Vi startet med knebøy langt ned vi kunne og utrolig nok så klarer jeg å komme langt ned og å reise meg uten spesielle vanskeligheter. Jeg sliter mer med armene. Vi kjører samme intervall 10 x 3.

Etterpå var det rygg og lår øvelse med en rosa kule ( Husker ikke navn) . Så trenet vi biceps og triceps. Og denne gangen. Siden jeg ikke har et tre i stuen ble det "armhevinger" mot peisen.

Og jeg svettet og jeg var rød, men som Tove sier, at treningen begynner først når verket kommer :)

Tove liker å trene før hun spiser frokost slik at kroppen forbrenner maten forter etterpå. Derfor er det da lurt å spise mat som ikke er raske karbohydrater, men som virker "mens man sover" Så jeg kommer til å spise havregrynsgrøt hver søndag, tirsdag og torsdag kvelden før jeg trener.

Nå har det seg at jeg er diabetiker. Jeg må starte dagen med mat før jeg trener eller så får jeg for lavt blodsukker. Så jeg kommer til å spise en brødskive fullkorn fra Vitagod med en skive ren skinke.
Og jeg startet selfølgelig dagen med ett stort glass vann. Etter trening, har jeg ett vindu på 30 min der kroppen omdanner mat lettere til muskler. Da kommer jeg til å spise min vanlig frokost. 2 egg ( kokte eller stekte) ei skive fullkornsbrød og en kopp te med sukketter og melk i.

Slik går dagene mine og jeg følger meg utrolig heldig og priviligert som har Tove som vil hjelpe meg <3

Ha en fin fin kveld / natt

5 kommentarer:

Elin / Draumesidene sa...

Er så kjekt å lese og sjå at eg faktisk gjer nokre ting "rett" :) Skal tenkje over å putte i meg graut kveldane før trening heretter ;)

Lykke til vidare!
Klem
e

Frøken Andersen sa...

Lykke til med treningen Irina =)
Morsomt å følge bloggen din!!
Fant den på tips siden på FB!!!
Ha en fin tirsdag =)
Hilsen Line

Maratonjenta sa...

You go girl!!!

Klem fra Maratonjenta.

GITTE sa...

Flink du er!
Kjempegøy å følge med deg:)
Klem Gitte

Tutti Frutti sa...

Jeg heier på deg, Irina! Lykke til videre :-)

Fra Tutti Frutti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online