onsdag 28. september 2011

Dagens outfit

Heisann :) Siden flere har etterspurt dagens antrekk innlegg, så kommer det bildet fra i går . Ja, jeg vet de er uklare, men det syntes jeg er bare ok he he. Skjønner at tenåringen ikke akkurat syns det er kult å ta bilde av mammaen .


Begynner nederst. Kremfarget støvletter fra Bibi. Helt meg, nagler og reimer :) Kjøpt hos Amone. Bloggen hennes er HER. Brun tights og bluse fra Vila. For noen uker siden hadde de supertilbud. 10 plagg for 500 kr. Jeg kjøpte plagg verdi ca 6000. Og vet dere hvor mye 10 plagg er ? Det føltes veldig myyyye da jeg tellet 7. Da tenkte jeg åhhh hva mer skal jeg ta :) Uansett en kremfarget blus i chiffon med flaggermusarmer. Grønt smykke fra Lindex, grønn ring fra H&M og Glitter. Klokke fra Tyrkia. Se innlegget under.


Det som er viktig når man har på en lengre topp under, er å ikke dra den for langt ned ! Gjør du det ser beina kortere ut enn tilfelle :) På det nederste bildet er den dratt for lang ned. På bildet 1 og 2 er det slik den bør være :) Hmmm ser ut som jeg er gravid. At jeg holder hånden på magen...hmmm..........det er jeg ikke !!

5 kommentarer:

sylvia sa...

hei.
så fin du er,
ser ikke gravid ut ,

klem fra sylvia

Pernille sa...

Det var en fantastisk nydelig farge til deg, fargen på blusen! Kjempeflott antrekk på flott jente:)

Hege sa...

Så fin du er Irina! Nydelige klær!!! Jeg er håpløs når det kommer til kleskjøp og ender alltid med å kjøpe interiør i stedet..;) Arti at du viser klær (sko) fra Melhus da, må ta meg en tur innom AnneMa i morra!

Klem fra Hege

Hummerogkannarifugl sa...

Så fin du er. For ett kupp du har gjort og så fine ting da:) Ska te stjørdal te uka så da får jeg se om det fremdeles er noe spennende igjen der:) (selv om jeg egentlig har innkjøpstopp på klær)
Anki

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Kjempefin er du:)Likte støvlene suuupergodt,men jeg har for tykke legger til slike:(
ha en fin høstdag snupp
klemklem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online