onsdag 14. september 2011

Veldig meg !

Jeg er faktisk superheldig, fast leverandør av bloggheader. Og så vet hun hva jeg ønsker, uten å spørre ? Superkresne meg likte denne med en gang !.Her får jeg jammen meg visst frem IrinaStyle.....og min elsk på rååååååååsa, kontraster og glam. LOVE IT !!
Det beste er at jeg får disse mailene. "På tide med en ny header eller hva ? Og så får jeg en fil :)"

Jeg har ikke snakket med "Sophie" men hvem vet, kanskje lager hun en til deg for en rimelig penge ? Mange spør meg nemlig hva de må gjøre for å bli lagt merke til som blogger. Jeg har like stort problem å svare på disse mailene hver gang.

Det viktigeste er å være seg selv, ærlig og rett frem. Vær tro mot dine tanker, ideer og stil. Gjerne skill seg ut. Det finnes mange hundrede tusener blogger. Ha en fin header, en som betegner deg og din blogg. Jeg kan så og si ingenting om data eller design av header. Jeg har alltid fått hjelp av gode bloggvenner ved utforming av bloggen.

Og nå har jeg vist fått meg en egen leverandørheadere. He he . Bloggen hennes er iallfall HER. Jeg regne med at om du har noe spørsmål om header så svarer hun deg sikkert :)


3 kommentarer:

ide-puffen sa...

Heia Irina.
Så fin header igjen. Heldig du da. Jeg har også lyst på ny header, men jeg må tenke grundig igjennom den for jeg lager visittkortene med samme bilde og da kan jeg ikke forandre for ofte. Nå er det jaggu på tide med ny her også. Har en webdesignvenn som skal hjelpe meg.....en vakker dag :)
Fin stil i innlegget under her. Veldig meg. Har litt stilfrustrasjon i stua. Har lyst å være litt sprekere med farger (blir påvirket av mange bloggere) men du vet det er noe med å være tro mot seg selv for å bli fornøyd. Er spent på stolen jeg holder på med. Fått mange forslag og ble nesten ennå mer usikker. Shit au, jeg stoler på meg selv denne gangen også.
Skal snart til Stjørd. og Trheim....håper jeg :)) Vi hørs.
Hei hopp
Randi

Anonym sa...

Det var en virkelig flott sammensatt header. Fine bilder og farger. Likte den ja :)

Mitt tips ang blogg: ikke heng deg opp i at bloggen skal ha en bestemt stil og innhold fra dag en..

sigrid sa...

Stilig!

God helg til deg Irina!

klem :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online