tirsdag 13. september 2011

IrinaStyle littt overalt........liksom....


Av og til, en sjelden gang, lurer jeg på hva jeg driver med....sånn interiørmessig. Jeg skriver atIrinaStyle er blanding...paljetter, glam går hånd i hånd med knallfarger og rust/avskallede møbler. KNALL !!


Ut i gangen har jeg denne posthyllen, som jeg ikke vet om jeg skal selge eller ikke. Jeg liker den veldig godt. Og det jeg liker best er at den er autentisk, jeg har latt den være slik den er. Bare gitt den fordums glans. Jeg personlig mener at gamle posthyller og arkivskap bør være slik de alltid har sett ut.


Vi som er på interiørmesser og er genuint opptatt av interiør vet at det fines mange "look alike" posthyller og industriskap som ikke er gamle, men kun kopier. Derfor syntes jeg, at jeg burde respektere posthyllen min og ikke male den hvit, gul eller rååååsa med tapet. Jeg slår jo tross alt ett slag for gjenbruk og gamle møbler :)


Jeg har dette rustikke/natur elementet en meter fra Barokkspeil, barokkbord og stol. Egentlig er det ganske kult, man vet egentlig ikke hva som venter deg når du kommer hjem til meg.Det sier folk som kommer...og jeg forstår det nå.


Husker du ikke hvordan skapet så ut ? HER kan du se det og få tips om hvordan du behandler teakmøbler. Ha en fiiiiiiiiiiiiiiiiin dag :) Tjoohoo

Og så driver jeg å tenker på hvilken stil jeg bør rendyrke i mitt nye hjem...skal jeg gå for en stil eller IrinaStyle.....?

4 kommentarer:

Hummerogkannarifugl sa...

Synes du skal holde på din egen Irinastyle jeg. Jeg spent på hvordan det går med din nye livsstil? Misunner deg som har egen coach. Lykke til!
Anki

Anonym sa...

Hold deg til hjertestilen din (dvs IRINA.....) ;)

sylvia sa...

hei,
åå åså nydelig en skap, klart det må få være seg selv,
gå for det som hjertet ditt sier, det er som regel rett.
klem fra sylvia

Anette Willemine sa...

Synes den er kul der den står, og så kan du jo "glamme" den opp liitt med IrinaStyle!! :)

Ønsker deg en glad høstdag!Anette Willemine

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online