tirsdag 27. september 2011

Grønt er skjønt....hoho klisje de lux....


Jeg ville bare vise dere bildet av min tøffe klokke kjøpt i Tyrkia.Jeg lette etter en Kybo ( Vet ikke hvordan det skrives.) Klokkene er utrolige fine. Solide og store.Og jeg elsker stoooore ting :)


Denne klokken fantes også i lys lilla...men det var den grønne jeg hengte meg opp i ;) Så det ble den. Neglene er fransk manikyr og det er vippelina mi som ordner dem. Samme flinke jenta som legger vippene mine. Disse neglene ble ordnet for 6 uker siden....men fremdeles like fine. Hun er så FLINK !!
Jeg fikser vipper og negler på topp til tå på Melhus. HER


Grønn ring som ser ut en stein er fra H & M og kostet 49 kr. Den firkantede grønne smaragden min er kjøpt på glitter for 29 kr.....på SAAAAAAALG of course :)

I dag har jeg trent og nå er jeg på vei til Vippelina mi og søteste Svanhildmi som driver med longlife tatovering. Skal fikse litt mer på utsende vet dere...ha ha.

Ha en flott dag :)

4 kommentarer:

Trine sa...

Så stili :) Alt kler den smukke ♥

Kos dæ masse hos jenten dine!
Egenpleie e en god ting :)

Klæm Trine

Mie fra Mies Mirakler sa...

Så fint med glitter på neglene og de grønne ringene. Min bestemor sa alltid, "blått er flott, men grønt er skjønt!" og jeg tror vi får se mer og mer grønt fremover både i moten og interiøret, dypere grønn enn det har vært siste tiden. Spennende, og en fiiiin farge! *♥*

RamLa sa...

Nyyydelig !!!!!
Herlige negla..Ho må vær knall-flink sia d e 6 uka sia du la dem!!! Knall-flink!!
Nyyyydelig klokke OG ringer!!
DU er så flott atte :-)

Hellohello baby sa...

Utrolig at neglene holder så lenge!! Den firkanta grønne ringen er drit lekker. Digger den :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online