søndag 25. september 2011

Tips & inspirasjon til hjemmet.Heisann på en søndag :)

Håper at alle mine blogglesere har det bra :)'

I dag skal jeg skrive om favorittsiden min på internett/ facebook. Jeg regner med at det er mange interiørdamer rundt om i vårt lille land. Mange uten blogg. Da jeg oppdaget DENNE siden som heter Tips & Inspirasjon til hjemmet ble jeg veldig glad. Dette er en side der du kan legge ut bilder av dine prosjekter.Om du ikke har blogg er det kjekt. Du kan feks vise et bildet av ett skap du ikke helt hva du skal gjøre med. Og vips har du mange svar. Er det et interiørråd du trenger så får du alltids hjelp. Om det er hvilken type maling man bør velge, tapettips, hagetips...og så videre. Navnet sier seg selv. I sommer fikk jeg plutselig en kjempeflott gave i posten. Det var en utrolig kul wallstikkers i knallgul. Jeg venter med å legge den på til mitt neste hjem. "Den fikk jeg for at du har en utrolig inspirerende blogg" Stod det på koret og jeg måtte gråte litt.

Du har mulighet til å vinner flere gaver hver uke. Og disse gavene er ikke småtterier. Det er fine interiørting, ofte dyre interiørgjenstander.

Beate som driver denne siden må ha stor honnør og skryt for at hun har skapt enn inspirerende side for oss interiørfrelste. Jeg har ike ord for hva denne flotte damen får til. Alltid tar hun seg tid til en kommentar bilder som er lagt ut. Jeg linker alltid til bloggen min. Har fått mange blogglesere pga det.Det er tross alt over 30 000 som liker denne side. Så innlegget faller alltids i smak for noen. Jeg får mer kommentarer på den facebook siden enn i bloggen min. Det er alltid lettere å kommentere. Det jeg liker med T & I er at den er veldig objektiv. Du trenger ikke å ha en spesiell stil for å poste. Det er nemlig flere interiørsider som IKKE er det. De fremmhever kun de samme bloggne gang på gang. Ikke tenk på hvilken stil du har, eller om bildene er estetiske fine. Bare du får frem hva du vil formidle. Sett i gang, meld deg inn" Oppdag e ny verden av inspirasjon.Du vil ikke angre :)

De har også en blogg HER.

Ha en fortsatt en fin kveld :)

1 kommentar:

Frøken Andersen sa...

Kunne ikke vært enig med deg Irina =)
Fantastisk side!!!
Ha en fin fin dag =)
Klem Line

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online