fredag 23. september 2011

Hjemme hos meg, soverommene.


Jeg har seriøst ikke så mye å skrive om. Jeg har ikke hatt tid, mulighet eller lyst til å være kreativ. Derfor viser jeg bare ett bilderas av soverommene her i huset. Vi har 6 soverom her i huset. Jeg viser bildene av alle - tenåringen sitt rom. Der er det unntakstilstand....ganske ofte....
Bildene er fra da vi la ut huset til salgs i fjor. De var i salgsoppgaven.Jeg syns vi har det fiiiiineste rommet i Norge. Og sånn er det med den saken. HER kan du lese mer om soverommet.Pia mi fikk ett IrinaStyle rom, helt etter eget hodet. Dattra til mora si. Hun skulle IKKE ha noe i hvitt :) HER kan du se mer.Favorittfargen min er LILLA. Alle vet det. Elsker elsker lilla. Gjesterommet er holdt i lilla. Den grå betongveggen laget vi da vi flyttet inn. Det er betongpuss som er klint på glassfiberstria som var det. Har du lyst på ett mer urbant og industriaktig rom ...så klin på . Se HER Innlegget er fra 2009 så det er skiftet litt om der.

Rommet til kaosbarnet. Det ble også en mini makeover på dette rommet i fjor sommer. Skapdørene hang, slang og dørene stripete og fæle. HER og HER kan du mer om makeoveren og rommet.

Walk in closet er gamle rommet vårt. HER kan du se mer.

De fleste bildene har dere sett før, men det kommer stadig nye lesere til. Og siden jeg er i bloggtørke periode så får dette holde :) Ha en fiiiin kveld. Jeg har også vært supersløv med å kommentere, men lover at i løpet av helga kommer jeg å kommentert til alle snille:)

4 kommentarer:

ide-puffen sa...

Herlige rom Irina. Du er så flink med farger. God helg til deg.
Klem
Randi

Solveig (Svingenslillehus) sa...

Nydelig hos deg, vennen :) God helg og kos deg! :-)

fru. Lærum sa...

her var det mange flotte rom :-)
rommet deres var bare helt fantastisk!!!

Heldige dem som kjøper huset :-)

ha en fin dag!
klem tone

Manne's hverdag sa...

Hei Irina!!!

Blir ALDRI LEI å se bilder fra ditt vakre hjem.

Liker også header'n din SÅÅ godt,
FLOTT BILDE av deg!!!

Ha en super helg!!!

Hilsen
Marianne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online