onsdag 31. august 2011

Livstilsendring og rosastuen.


Jeg elsker høsten, det er min favoritt tid, mørket, høststormene, talglys, kakao med krem og boller. Og så endelig kan jeg bruke de kjære støvlettene mine igjen. De som har ligget innerst inni skoskapet i påvente av deres eiers favoritt tid :)


Fremdeles ikke lys i mine industrilamper, men det kommer. Om min kjære elektiker kan komme snart. Ellers må jeg si at dagen i dag har vært inspirerende og morsom. Privat treneren min kom innom, vi snakket om trening og mat. Hvilken mål jeg skal klare. Hva og hvordan jeg skal spise osv...vi har mye mer å gå gjennom.


Fredag kl 0830 starter alvoret. Da kommer hun og henter meg på døra. Siden jeg ikke er trent i det hele tatt skal vi gå i hurtig gange, ca 6 km. Tre dager i uken skal vi trene :)


Og jeg som er veldig flink til å komme med unnsyldninger når jeg skal trene, ut på byen, spise ute eller dra på kino med en venninne. Jeg er jo sær, liker meg best alene og sammens med familien min. Denne gangen må jeg være disiplinert, jeg kan ikke kaste bort hverken hennes eller min tid.


Og selvsagt skal dere få høre, hvis dere vil. Kanskje andre kan bli inspirert. Tove sier veldig mye intressant. Og jeg vet ikke helt hva jeg skal si eller begynne. . bildene har ikke noe med dette, men jeg måtte tross alt noe interiør å vise frem. :) må vel drikke litt Cola Zero, for fra fredag er det ut av limit.
Ha en fin onsdag :))

11 kommentarer:

Anonym sa...

Får du ikke drikke den colaen heller?

Mix av bilder og treningsprat, det er en ny kombinasjon tror jeg :)

Hellohello baby sa...

PAsser supert med interiørbilder til treningsprat synes jeg! Tar liksom brodden, alvoret og fokuset litt bort. Blir ikke så stressende som om du skulle hatt helsekost-, mat-, treningsbilder ol.

og SÅKLART JEG vil Følge med!! Blogg videre og gjerne blandet med interiørbilder og et og annet innimellom ;)

Gleder meg! Lykke til I-baby! ;)

GITTE sa...

Så spennende!
Gleder meg til å høre om hvordan det går. Jeg begynnte å trene og med lavkarbo i sommer, etter noen års pause fra joggeskoene. Er viktig å trappe opp i stede for å gi opp:)
Kommer til å gå kjempebra!
Lykke til!
Klem Gitte

Solveig (Svingenslillehus) sa...

Du har en fantastisk herlig stil! :) De industrilampene dine er helt råe!! :) Høsten er være deilig! Elsker den! Du er tøff som setter deg sånne mål, gleder meg til å høre! Hadde jeg bodde nærmere deg, skulle jeg ha hengt meg på! Storklem til deg!

Solveig (Svingenslillehus) sa...

Du har en fantastisk herlig stil! :) De industrilampene dine er helt råe!! :) Høsten er være deilig! Elsker den! Du er tøff som setter deg sånne mål, gleder meg til å høre! Hadde jeg bodde nærmere deg, skulle jeg ha hengt meg på! Storklem til deg!

Jeanette sa...

Nyydelige bilder fra stua di! :)

Marens hverdagsliv sa...

spennende tid du går i møte !!! Men jeg kan ikke drømme om at du må kutt ut light brus. Jeg har selv vært gjennom en livsstilsendring og kan med god samvittighet ta meg et glass pepsi max eller lignende ikke hver dag , men nå og da !!!
Det er veldig viktig å kunne nyte enkelte ting, spesiellt om man skal ned i vekt..

Masse lykke til !!!
Hilsen Maren.

Anne-Marthe sa...

Liker så godt formen og fargen på sofaen din :D Har så lyst på en hvit en, men da må jeg bare få mer plass :P hehe !! Ha en fin kveld Irina, klem fra AM

Trine sa...

Flink du e snuppa :)
Nydelige bilda som alltid...
Masse lykke til.. krysse fingran førr dæ :)

Klæm Trine

Hummerogkannarifugl sa...

Lykke til! Dette kommer du til å få kjempeutbytte av.
Klem Anki

sigrid sa...

Lykke til!

klem :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online