onsdag 24. august 2011

Fiiiiiin uten sminke :) velvære tips :)


Verdens snilleste, flinkeste og vakreste Svanhild. Jeg har flere ganger skrevet om Topp til tå på Melhus. Og det av flere grunner. De er kjempeflinke, de kjempehyggelig ( Du føler deg velkommen og som en del av en storfamilie )Og de oss meg penere.


Alle som leser bloggen min vet også at jeg bare er avhengig av lange vipper.MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ HAAAAAAAA DET ! Og Line Olsen, også kalt vippelina mi er den dyktigeste damen på det. Her i Trøndelag i følge meg :) Svanhild driver med longlife tatovering. Og jeg bare spør meg selv...hvorfor har jeg ikke prøvd det før ???


Jeg hadde ett arr rett gjennom høyre øyenbryn der det ikke vokste hår. Og selv når jeg brukte øyenbrynsblyant så det ikke bra ut. Arret var fremdeles synlig. Så siden Svanhild holdt til i naborommet til vippelina mi, ja da spurte jeg om hun kunne hjelpe meg.


Jeg har ikke tatovert øyenbrynene siden jeg har mørke, men vil gjøre det en gang. Det Svanhild gjorde var å tatovere på selvet arret mitt. Hun smurte på en bedøvelseskrem som måtte virke en halv time. Så la jeg meg ned på benken, og vips da jeg så meg i speilet var arret mitt borte. MAGISK.




Selvsagt finner jeg ikke bilde der arret vises, selv om jeg vet jeg har mange. På bildene flinke Camilla tok, ser dere brynene mine. FIIIINE ikke sant, ikke nok med det, men Svanhild former dem slik at de passer til kundens ansikt. Det gjør en forskjell. Belive me :) Ser dere eyeliner min, den er også tatovert med longlife liner. Jeg liker å sminke meg, og tåler litt mer makeup enn lyse. Så jeg ville ha en strek som vistes ganske bra. Du bestemmer selfølgelig hvor markert du ønsker. Min ser naturlig ut, selv om jeg ønsket meg en mer markant strek. Om ikke så lenge skal jeg tatovere eyeliner på øyelokket. Og jeg gleder meg vilt, både til å se Svanhild, vippelina mi og bli fiiiin.


På bildene tatt av Camilla, så kan dere se på munnen min, den er også tatovert, så jeg bruker kun en gjennomsiktig lippgloss. Fargen ville jeg ha naturlig og siden leppene mine er ganske kurante fra før, fulgte Svanhild min egen linje rundt munnen. På bildet nr to er det gått kun en dag på eyeliner, da ser man litt overskuddsfarge som forsvinner etterhvert. Dette er en super investering.

Det morsomme er at når jeg nå går på butikken og jeg ikke har sminket meg så føler jeg den samme ukomfortable følelsen av å ikke ha på sminke.Jeg husker nemlig ikke mine sminketatoveringer og vipper. Så jeg unnskylder meg alltid med " Uff jeg ser ikke ut, jeg har ikke sminket meg !" Da ser folk rart på meg." Det har da vel det, du ser nå så fin og fresh ut "

Og da er det jeg kommer på det. Jeg er ferdigsminket når jeg våkner opp. !!! Og da vi var på ferie var det aldeles herlig å bade uten at sminken rant. Jeg så sminket og fin ut da jeg lå i bassenget.
Jeg har en venninne som tok bryn, lepper, eyeliner og vipper....faktisk brukte hun alle feriepengene sine fordi stakkaren fikk sjokk da hun kom innom en søndag. Jeg sløvet rundt."usminket" Hun trodde jeg hadde pyntet meg for henne. HAAAAA. Hun insisterte på å gjøre det uken etterpå. Nå gliser hun fra kant til kant, hun trenger nemlig ikke noe sminke i en travel hverdag. Faktisk er hun mer hekta enn hva jeg er. Og det trodde jeg ikke gikk ann, men så ble hun nydelig.

Har man en travel hverdag med småbarn og jobb er dette en "must" investering. Og er man syk og føler seg slapp og giddesløs ( Jeg har vært der ) er det også en fantastisk investering. Det er viktig å føle seg bra !



Nå tenker noen, oii er ikke hun litt vel opptatt av seg selv...hmm forfengelig. Det syns IKKE jeg. De fleste av oss damer sminker oss ikke sant ? Ingen sier at vi er altfor opptatte av oss selv når vi tar sminken rett fra sminkepungen ? Dette er tatovering som varer 4 til 5 år. Tenk på all tid og penger vi som gjør dette sparer. Jeg bruker kun fondation og øyenskygge når jeg skal pynte meg. Jeg har vel aldri vært mer naturlig enn nå. Husk jeg bruker ikke mascara pga vippene mine. På det siste bildet hadde jeg vært til Svanhild å påført eyeliner. Naturlig ? Svanhild gir seg ikke før hun er fornøyd. Så er hun fliiiiiiink !

Det må også sies at Svanhild er en elite longlife "tatoverer" og hun har vært i diverse blad pga det. For å være ærlig har jeg sett flere som har tatovert seg, og jeg sa at jeg aldri kom til å gjøre det. De så rett og slett unaturlig ut. Helt til jeg så de som hadde vært til Svanhild. På det siste bildet så ser dere hvor lite pene øyenbrynene mine så ut helt til Svanhild formet dem.

Jeg som er den største pysa syntes ikke det var vondt. Jeg har alltid hatt lyst på en kropps tatovering, men har alltid trudd at det skulle være vondt å gjøre det. Nå kommer jeg til å tatovere meg :) Det eneste er at du blir bittelitt øm dagen derpå.

Kommer til å skrive mer om dette siden det er mange som har sendt meg mail og spurt meg personlig. Jeg er altså ikke sponset til å skrive om dette :) Jeg skriver kun det jeg liker, slik at dere kanskje kan få noen tips og kanskje er det noe dere har lurt på selv ?

Den fantastiske fotografen som gjorde meg fotogen og fin finner du HER

Nr til vippelina mi, eller Line Olsen er 995 24 882 . Svanhild 906 91 112
Du kan ringe topp til tå 72 85 33 43 Og du vil ikke angre ett sekund, bare lure på hvorfor du ikke har gjort det før !

Her og her om topp til tå.

I dag blir det malings, så har jeg noe interiørmosomligheter å vise dere. For det kommer alltid til å være grazy irinaStyle....kanskje det mest crazy jeg har gjort! Så følg med :) Ha en fin dag .

6 kommentarer:

sylvia sa...

hei,
fin du er, nydelig dame, klart vi er alle opptatt av hvordan vi ser ut, betyr masse for velværet det,
smart dette er med tatovert sminke,
flott tips,
da må du ha en fin dag vidre,
klem fra sylvia

Beth sa...

Make up tatoo er kjempesmart og lekkert. Deilig å våkne ferdig sminket, bare bruke dagkrem og litt rush...
Jeg har tatt mine øyenbryn, eyeliner oppe og nede og munnen. Skal ha andre påfyll denne uken, snart ferdig og resultatet er utrolig bra! Ikke vondt og det kan virkelig anbefales!

Klem Beth...

Evami sa...

Så arti:) Svanhild er stemora til en av mine beste venninner,og er enig med deg ei knakande kjekk dame:)
Har ikke prøvd selv,men selvfølgelig har venninna mi tatovert seg.Og det er lekkert:)

Jeg var i Åre den 10 juli,så det var nok meg du så:) Er der jo støtt og stadig vi vettu:)

Håper alt er bra med deg:) Klem Eva

Liv Kari sa...

Det ser utrolig fint ut! Men er det ikke ubehagelig? Jeg greier ikke engang å bli sminket med concealer under øynene uten å blunke som en gal. Da går det vel ikke an å tatovere seg, sikkert?

Frk. Wickstrøm sa...

YOHOOOOOO....
Jeg var og tatoverte meg hos Svanhild i går jeg....Flinkeste flinkeste Svanhild..Er sååååå fornøyd......
OG.........Satte på meg vipper i dag til Vippeline...Happy happy:0)
Så i dag har jeg ikke sminke på og det er bare sååååå hærlig:0)
Tudeluuu snuppa:0)

sigrid sa...

Alltid usminka eg..
Heilt sant..
augnevippene er SÅ lange at har eg på mascara vert det svarte render på brillene.. :-)

Rart med vane..

2 helgar på rappen var eg til trønderbyen ja..
Hektisk når eldste flyttar på seg..
Så ein vakker dag vil vi kanskje møtast ;-)

klem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online