søndag 14. august 2011

Heisann


Heisann til alle bloggleserne mine. Det er flere uker siden jeg var på nett sist. Det skyldes flere personlige årsaker og at jeg ikke har vært på nett.

Fremdeles tar jeg utøyasaken så "personlige". Det har ikke gitt meg lyst til å blogge om interiør...i alt det meningsløse. Og så har jeg selfølgelig hvert på feire i Tyrkia i to uker, og da hadde jeg nett og mobilfri :) Leste fire bøker da ! Faktisk deilig å være uten nett i flere uker!. Og da jeg hadde mulighet til å være på nett så ble ikke det så viktig ...kjenner dere følelsen ? Ikke noe på andres blogger eller min for ikke å snakke om facebook.

Når det går en stund en stund så får jeg litt aversjon når jeg skal prøve å opparbeide meg "mot" til å begynne med bloggjobbingen ...dvs det å begynne å blogge igjen....

Når det går så lang tid så begynner jeg å lure på om jeg har noen interiørideer å komme med, noe inspirasjon å dele med dere.....
Akkurt nå kan jeg ikke komme på å ha en en eneste interiøride å komme med.....Jeg har aldri hatt så mye migrene som jeg har hatt i sommer...så må vel kanskje også innrømme det at nesten daglige migreneanfall og dårlig form ikke akkurat trigger til timer bak min kjære mac.

Men livtet må gå videre, selv med dårlig form må jeg holde liv i bloggen min som gir meg mange flotte gleder :)
Når dagens tredje migreneanfall gir seg så skal lese meg opp i bloggverden. Så skal jeg begynne med å skrive innlegg til min egen blogg.

Tusen takk til dere som har sendt meg mailer for å høre om jeg har det bra og om jeg lever. Jeg gjør det.... ÅHHH så må jeg selfølgelig fortelle dere om de spennende telefonsamtalene jeg har har hatt med tvkanalen FEM.
Plutselig for dere se meg der :)

Ha en stooor klem

9 kommentarer:

MissMette sa...

Hei Irina :)
... og velkommen tilbake :)
Det har vært stille hos meg
også i den siste tiden....
Fryktelig det som skjedde,
tror de fleste ble satt ut
for det har vært veldig rolig
alle plasser i det siste....
Tok sin tid før jeg og bloggen
var "oppe og gikk" igjen ...
Ønsker deg en fin søndag og uke
som kommer og masse god bedring
til deg ღ Klem fra Mette

snakkemunn sa...

hei, har hatt vanskelig med å komme igang selv, men det er slik det, tror jeg. Vi er opptatt av ulike ting til ulike tider. Nå er jeg nysgjerrig på hva du skal gjøre(TV fem) klem:))

Tullik sa...

Heisan. Kjenner meg godt att i det du skriv. Har også vore svært lite aktiv både på blogg og face-book. Men me skal nok gå i gang og dela gledene i livet og etter kvart ikkje sant ? Ha det godt Irina. Og lukke til med TVfem-prosjekt....spennande ??

Mie fra Mies Mirakler sa...

Velkommen tilbake, har savnet deg, men skjønte at du trengte tid med alt som skjedde, så her ventes det tålmodig på at du finner inspirasjonen og lysten tilbake. *stor klem* Veldig glad for dette innlegget fra deg, og føler med deg med migrenen, er selv plaget og det har vært ekstremt hos meg også i sommer. Ingen tvil om at stress forverrer tilstanden. *♥*

Violetta sa...

Blogglysten kommer og går, og jo lenger man er borte jo verre blir det. Det går seg nok til skal du se ;-)

Trine sa...

så godt å se dæ tilbake igjen!
Å nu glær æ mæ masse til å høre mer om tv-kanalen og Irina :D

Ha ei flott uke!

Søndagsklæmmma

Happy Lia`s...Two people and a guard dog sa...

Det var godt å se deg innpå her igjen..Jeg tror du har hatt godt av en skikkelig "time out"....du driver deg selv litt vel hardt, snuppa! Håper kreftene sakte men sikkert kommer tilbake og vi får se mer av deg og dine utrolig innlegg. klem Eileen :)

Anonym sa...

Kjenner meg att i den kommentaren om hva er verdt å blogge om... Jeg endte med å følge impulsen, selv om jeg ikke var videre inspirert.
Det er jo din blogg, og du som bestemmer hva og når du poster noe. Do it your way, as always.... :)

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Heia snupp...
ja...det er ikke så mange ideer her heller...sliter litt med det...
Men det blr vel litt bedre til høsten.Ikke noe godt med den migrenen din....her er det ankken..
klemklem på deg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online