torsdag 18. august 2011

Noen interiørsvar til dere......


Heisann, jeg får derssverre ikke bildene store. Blogspot vil IKKE. Jeg får mailer med spørsmål og denne gangen velger jeg å svare på bloggen . Håper det er ok :)


Hvilken tapet er den du har på soverommet ? Det er en tapet fra Cole & Son, den heter flock on foile. Den kan bla bestilles på Stjørdal Maleservice. HER innlegg om soverommet.

Hva heter panelet du har på rommet, og hva har du behandlet panelet ditt med ? Panelet er det originale fra da huset ble bygget i 1901 . Det heter vistnok tømmerplank. Jeg har beiset det med jernvitrol.


Hvilken tapet er det på kjøkkenet ? Det er en tapet fra Designers Guild. Det er ca 8 år siden kjøkkenet ble pusset opp, men jeg tror de har den enda. Finnes i flere farger. Den ble kjøpt på Berge interiør i Trondheim. HER om kjøkkenet.

Hvilken stoler er det, og hvor er de kjøpt. Det er Eames effiel chair. Mine ble kjøpt på finn.no, men i Trondheim kan de kjøpes på Interia.


Hvor får du tak i plexiglassbein og om du har, kan jeg kjøpe ? Dette er det spørsmålet som jeg får mest mailer om.
Jeg kjøpte det av en importør av møbler. Hun er dessverre tomt. De lages i utlandet og kan bare kjøpes om du bestiller veeeeldig mange. Jeg har tenkt å ta inn for å fortsette å lage bordene og møblene mine.

Jeg tenkte ikke å selge de, MEN jeg har vurdert å selge bare noen for å finansiere Containeren. Så om noen vil kjøpe bord eller kunne tenke seg et sett med bein. Send meg en mail på allofirina@gmail.com
Det blir ett"engangshendelse"

Hvor har du kjøpt den lilla lampen ? Den kommer fra vakre hjem Melhus. Bloggen er HER og FB siden HER.
Jeg blir ikke lei den og den gir et vakkert lyst. Og "alle" som kommer syns den er utrolig fin.


Jeg er sikker på at jeg har glemt noen, men det er å spørre igjen. Jeg pleier vanligvis å svare dere tilbake med en gang på mail, men siden det er interiørspørsmål så er det kanskje flere som lurer på det samme. De fleste svarene har jeg skrevet om på bloggen flere ganger, MEN det kommer sikkert flere nye lesere til. Og siden jeg skriver mange avhandlinger istedenfor innlegg så skjønner jeg at noen bare skummer igjennom..hoohooo.....
Ha en fin kveld...og tenk dere, at snart er det helg igjen......

3 kommentarer:

Anne-Marthe sa...

Digger den lilla lampa :D Den er rååååÅÅÅ :D klem fra AM :)

Dronninghuset sa...

jeg er interessert i plexiglassben...
kan du sende info om pris etc?

mvh Tove i dronninghuset.blogspot.com.

TreToEn sa...

Takk for kjekke kommentarer hos meg, morsomt at du liker gangen min :) Og takk for at du har lagt deg til som følger, det setter jeg pris på!

Jeg lhar et spørsmål som du kanskje kan svare på, hva er fargekoden på det rosa skapet ditt?

Klem
Linnea

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online