onsdag 24. august 2011

irina blir mer koko koko koko.........


Jeg driver å maler og maler, men ikke for meg. Jeg maler for en venninne og hun er hvit. Og da vet dere at jeg blir litt lei. Klarer liksom ikke det. Dette gjøkuret kjøpte jeg på IKEAS loppemarked.

Det bordet som stod ved siden av meg ,hadde ikke pakket det opp før jeg tak i det. OIII denne vil jeg ha sa jeg til dem. De så rart på meg. Og jeg kunne formelig se hvordan de tenkte at jeg hadde dårlig smak. Og jeg har jo egentlig det( Jeg er Harry og stolt av det !)...sa da måtte jeg kjøpe det for 30 kr Tror dere ikke at det virker. Må le, blir sikkert gal etter en stund.


Planen var egentlig å male det i hvit, slik at den gikk i ett med veggen, men siden jeg har malt hvit og hvit og hvit og hvit...så fant jeg ut at nei denne må IrinaStyle makeover. Det kan være at den blir rosa, lilla, turkis eller gul. Jeg har allerede begynt.... Hva tror dere ? Hvilken farge hadde vært kuuul tror dere ? Håper jeg kan komme med ett kult bilde i morgen :) Ha en fantastisk flott kveld !

12 kommentarer:

snakkemunn sa...

Flott å setet litt farge på den, orange er jo også fint. Det må vel være fint til resten av rommet så det blir vel det som avgjør....

ReVinyl sa...

Jeg har et liknende gjøkur hengende på veggen. Tenkte først å male det, men ombestemte meg og lot det være orginalt. Kan hende det har å gjøre med at mormor og morfar hadde det på veggen, og det bringer mange gode minner frem....

Skulle jeg malt det...ja, akkurat nå digger jeg gult og fresht så hadde nok blitt det...gleder meg til å se hva du velger.

30 kr var rene røverkjøpet da ;)

ide-puffen sa...

Heia.
Men gjøkur er ikke harry da. Det er jo det hotteste for tiden. Har et jeg også, men det er et riktig gammelt et. Først følte jeg turkis, men lilla maler du det??
Klem

Anonym sa...

av en eller annen grunn ser jeg for meg hawaii farger. grønt,rosa gult, rodt og blått... :)

Kvinnse sa...

jeg har ett ganske likt... mannen klikka etter tre kokoer.. haha!! gleder meg til å se hvordan det blir. Skulle egentlig male mitt også, men det er fortsatt mørke mørke brunt. Gleder meg til å se ditt!

Trine sa...

Kjenne æ dæ rett, så bli det litt av hver.. Men sjansen e jo veldi stor for at den blir ROSA ;)
VIsst du ikke e inne i en turkis modus da :)

Spent å se resultatet :D

Irina goes Irina :)

Go klæm til dæ ♥

JustSonni sa...

Stilig! Syns det roper Mal meg gul 'a. Og hva med litt tapet? :) Sjekk ut det kule knallgule reinsdyr-geviret på bloggen min, hvis du trenger litt farge på tilværelsen :)

Anonym sa...

Jeg tipper på lilla :-)
Grethe

Laila - Brukt og Grønt sa...

Da jeg så det på facebook, tenkte jeg "dette må bli gult", men ser at flere har tippet det allerede. Turkis ser jeg lite av i butikkene i år, så kanskje det blir det. Ikke lilla, for nå er visst det årets hotteste farge. Og du ligger litt foran, så jeg tenker det må være noe vi ikke har sett så mye ennå. Kanskje orange? Eller nei, jeg tror faktisk grått. Eller... Nei, det er for mange fine farger... ;-)

Black Feathers sa...

Oj... Jeg gleder meg til å se hva du gjør med dette ;) Svinger bare innom for å ønske deg en super duper helg ;)

~L~ sa...

om jeg skulle turt å vært så kuuul som du i fargevalg så hadde jeg valgt lilla:) Liker lilla men garantert i en annen dusere variant enn du;))

venter i spenning på knallfarget gjøkur!

klemmer

Laila - Brukt og Grønt sa...

Plutselig dukket dette gjøkuret opp i hodet mitt i natt... GRÅTT! Med GUL gjøk som sa koko...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online