tirsdag 31. mai 2011

A keeper


I USA sier man "he is a keepr..." hvis noen har funnet seg en fantastisk mann. Nå tror jeg ikke det finnes fantastiske menn eller kvinner. Kynisme kanskje...eller just life. Uansett jeg er en "changer" jeg bytter humør, stil, møbler, uttrykk på ett fingerknips...kan ikke være for perfekt heller :) Det er ting jeg beholder av interiør, men Thomas Thomson for være her. En dag pensjonerer jeg han kanskje fra ett oppholdsrom, men da skal ha kaste glans over vaskerommet, garasjen eller utedassen på min kommende hytte( Sånn 10 år frem i tid )


I USA sier man "he is a keepr..." hvis noen har funnet seg en fantastisk mann. Nå tror jeg ikke det finnes fantastiske menn eller kvinner. Kynisme kanskje...eller just life. Uansett jeg er en "changer" jeg bytter humør, stil, møbler, utrykk på ett fingerknips...kan ikke være for perfekt heller :) Det er ting jeg beholder av interiør, men Thomas Thomson for være her. En dag pensjonerer jeg han kanskje fra ett oppholdsrom, men da skal ha kaste glans over vaskerommet, garasjen eller utedassen på min kommende hytte( Sånn 5 år frem i tid )


Fordi han er unik...det ikke mange som er så heldig som meg . Som har en slik staut gaselle på veggen. Ikke alle vil ha, men det er en annen historie :) Og hva er All of Irina about....jo, hun er for kontraster. Og det er pretty cool å se paljettputene skinne med solen...skinne slik at Thomas Thomsom bader i skinnende lys...pretty cool....og hvorfor skriver jeg så mye engelsk ?

11 kommentarer:

1001natt sa...

Jeg vet jeg legger hodet frem for hugg nå, men sånn er jeg bare, og sånn virker det som du er også så da går det nok bra..;) Jeg personlig synes dyr hører hjemme i naturen jeg da.. Selvfølgelig er bilder etc fint men utstoppede..neeei, er litt groteskt synes nå jeg. Men det er godt man liker forskjellige ting!! Ellers liker jeg veldig godt stilen din, digger at du har din egen stil og ikke følger strømmen;( Ha en fin dag!

irina sa...

!001 natt :) Alle må få mene hva man vil. Og jeg forstår din ståsted, vet at det er mange som mener det. Og det er mange utstoppede dyr som er groteske. Denne er nok spist for nytten og hvorfor la hodet av ett så fint dyr råtne bort .....Jeg liker skinn og pelsjakker. Jeg elsker kjøtt. Det er det mange som gjør jeg kjøper ikke falske ting av skinn, pels ol. Det mange av dyremotstanderne glemmer er at skoene de bruker også er skinn. Jeg skjønner at du har en annen oppfatning enn meg. det respekterer jeg deg enorm for. Jeg respekter folk som tar en holdning og forstetter å holde den. det jeg ikke liker er at de skal prøve å tvinge allt de forferdelig som hender de stakkars dyrene over meg
( Du er IKKE slik )...jeg vet nemlig det. Det er så mye annet forferdelig å derfor har jeg valgt andre kampsaker....jeg hadde nemlig blitt galere hvis jeg skulle engasjert meg i alle. For jeg er en sånn type som engasjerer meg i alt. Og det skrev jeg også hver gag jeg viser gasellen min .
Tusen takk for tilbakemelding...syns ikke det er å legge hodet laglig til hogg når man presenterer sin engasjement på en fin måte.
Ha en nydlig dag. Her i trøndelag plasker det ned :)
Stoooor klem irina

irina sa...

Ups mange skrivefeiler...er det dagen da intetkjønn blir representer. ditt ståsted pluss mange andre :)

Mie fra Mies Mirakler sa...

For noen nydelige puter, vi trenger bare SÅ litt glamour nå, sommeren har gjemt seg godt ser det ut til. Deilig med litt glitter :) *♥*

Anonym sa...

Hei
jeg spiser også kløtt,bruker sko av skinn/lær.Pels er en HELT annen ting. For at vi skal PYNTE oss blir dyr holdt i fangenskap under svært kritikkverdige forhold-du har vel lest aviser og sett tv siste året? PelS er rett og slett UNØDVENDIG og jeg kan ikke forstå hvordan du kan forsvare det !!
Hjorten din har sikkert levd et bra liv før den ble både mat, skinn og "hue på veggen", men dyr som blir holdt i trange bur før de blir flådd og kjøttet går i søpla.......for at en eller annen skal ha på seg en kul vest eller stæsje opp sofaen med en "hårete" pute.....
Både har på meg og pynter heimen med juksepels og det gjør heldigvis de fleste andre også.
Er ikke snakk om å velge seg 10 "kampsaker" og så har man på en måte gjort sitt! "Jeg samler inn penger til hjertesykebarn så derfor kan jeg ikke også ta standpunkt i debatten om pelsoppdrett"...Ingen sier at man må stå på barrikadene for en hver "sak" men man viser som regel sitt standpunkt ved ens handlinger :)
Ha en Bra dag
lene

m sa...

Er det lov til å spørre om hvor du har kjøpt de nydelige putene dine? :)

Anonym sa...

Enig med Lene. Det ER forskjell på å gå i skinnsko og å bruke pels. Skinnet kommer som regel fra storfe, og vi spiser storfekjøtt, i tillegg til at det lages skinn av dyret. Dessuten tror jeg en normal gjennommsnittsku /okse har det bedre enn et pelsoppdrettsdyr i knøttsmå bur, der de kapt nok har plass til å snu seg. Den utstoppa antilopen din har jeg ikke noe i mot. Antilopekjøtt er sikkert kjempegodt, den har(forhåpentlig) hatt et godt liv på savannen inntil en jeger kom og skjøt den. Kjempefin er den. Men pels derimot...Klem Katy

irina sa...

Oiii det ble en liten diskusjon...som ingen dessverre vil vinne. Dere ka ikke få meg over. Jeg elsker pelsene mine og pelssjerfene mine. At det er motbydelig og makabert for dere og mange har jeg full respekt for !!

Jeg er ikke den ensten som elsker pels.....dessverre, Og ja jeg har sett noen filmer ja...og de er forferdelige !! jeg veger allikevel å like pels...gjør det meg til ett forferdelig menneske....jeg syns ikke det...jeg har andre bra verdier som forhåpentligvis veier opp. Takk for at dere har tatt ett standpunk. Klem


Hmmm ser at man må være forskiktig med hva man skriver her i tilfelle dere dømmer meg nord og ned :)

Anonym sa...

Sorry Irina dette holder ikke!
Klart ingen kan tvinge deg over paa andre siden,men du kan ikke unnskylde deg med at mange andre ogsa elsker pels og at du har andre bra verdier.
Hvis du gir blaffen i at dyr blir pint, lider og blir flaadd fordi du simpelthen bare elsker pels og synes prisen dyrene maa betale for din forfengelighet ser etisk forsvalig saa har ikke jeg tenkt til aa omvende deg :)
En siste ting,mye av "pels pynten" vi far kjopt kommer fra Kina og osteuropa.Hvis vi synes dyr i norsk pelsdyroppdrett har det jaevelig sa kan du kanskje forestille deg hvordan de har det der.........

Haper du faar sol og varme snart--DA trenger du jo ikke pels!

MVH
Lene

Black Feathers sa...

Oj lang pels diskusjon.... Som du sa Irina, skoene folk går med er laget av skinn. Hvem sider at de dyrene som blir til sko skinn ikke lider? Mange vinkler og vendinger på dette men det er grusomt at dyrene lider.

Ønsker deg en flott langhelg du ;)

irina sa...

Mange spiser ribbe til jul, eller skine på brødskiven...ingen dyr blir behandlet verre enn griser. Man velger sie kampsaker....det lærte jeg da jeg ble gal og møtte veggen. jeg kan ikke ta på meg mer smerte og lidelse på det planet nå. Så jeg velger å buke pels. Og lukke øynene til den brutale virksomheten ...jeg bruker ikke reveskinn da...jeg velger å tro at mine pels kommer fra dyr som har gjort nytten sin :)
Takk for engasjement da :) Så er jeg ikke bedre menneske enn så.... har aldri trodd at jeg har vært så bra i grunnen ...ha ha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online