mandag 16. mai 2011

Den slitsome 16 mai...


Heisann :)

Travelt her, alltid travelt den 16 ...ikke sant ? 16 mai og 23 desember er unntakstilstand i dette huset. I dag har jeg klippet Demolitionmann, de tre kaosbarna og en "gammel" kunde fra da jeg var frisør. Hun ble klippet, farget og stripet. Til sammens ble det 5 timer med klipping...hater det !!

I tillegg til den energien jeg hadde i går, er en saga blott i dag. Kan vist ikke skryte om den for dagen etterpå straffer den meg med mindre energi :)
Thats life. Har masse som skulle vært ute på blogshopen, ........men tid og ork....håper jeg får gjort det snart.

Vi har helt til i fjor hatt hele familien på grilling og kaker til 17 mai. Det ble mer stress. Baking, lage mat, superrent hus og mer ork. I fjor bestemte vi oss for en ny tradisjon. Buffe på hotell. Vi var ikke så imponert over fjorårets Hotellbufe så i år skal vi prøve ut det nye Hotellet på Værnes flyplass. Sas Radison. Satse på masse godt, og mye gode kaker......

Tenkte å ta med en "oppskrift" på favorittkaken her i huset. Det er en Pavlova variant. Jeg fikk oppskriften av ei Marit. Så derfor heter den Maritkake. Lag en marengs bunn. Oppskrift finner du . Visp kremføte med vaniljefrø fra en halv vaniljestang. Lag krem til sukssenkake. Ha på kremen på marengsbunnen, ha på friske bær som jordbær, kiwi, bringebær ol. Ha på gulkremen i striper. Hvis du vil kan man ha hakket dajm på toppen.

Så godt ja :) Jeg ønsker alle mine hyggelige lesere en fantastisk 17 mai feiring. Hipp, hipp hurra for at vi får bo her i fantastiske Norge :)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Innom for å ønske deg også en herlig 17.mai
Håper du blir ferdig med alt som skal gjøres

Hellohello baby sa...

En strålende dag til deg og Irina :)

Christel - Bakketun sa...

Kunne ikke vært mer enig med deg i valget om å ikke å styre og stelle hjemme til 17. mai! Slitsomt nok som det er og den dagen skal nytes!Jeg har forresten hørt bare gode ting om maten på Radisson på Værnes!

Ønsker deg og dine en strålende dag!

Klem, Christel :)

Trine sa...

Ønske dokker en nydelig 17.mai :)

Klæmma

Lille My's Confessions sa...

Så utrolig flink du har vært:) Håper du har hatt en fin 17.mai, og ønsker deg ei kjempeflott uke!
Klem:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online