lørdag 21. mai 2011

Helgen ER burde burde....


Kan si mye om det burde være slik, men her i huset og sikkert hos mange andre er den det. Begynte å male hagemøblene før 17 mai...så kom regnet og der stod de godt.


Tenkte å male de en sterk farge men så endte det opp i en søt sukkertøyfarge...ikke meg...men det er det som er meg !! Å prøve alt !! Vi får se, ikke sant. Det er det som er gøy med interiør, de å leke, prøve, våge, le, gråte og PRØVE IGJEN.....å aldri, aldri gi seg :)
Burde burde male utemøblene, og gjøre en makeover med denne lampen. Som hadde ledning, men som så ut som parafinlampe :)
Jeg kunne feks gjøre alt dette... eller...


Bruke hele dagen på å fiffe meg opp til å ha en girlskveld på byen med nye fantastiske jenter.....hmmmmm vil begge deler. Hva blir det ? Vet ikke. For kl er ett om natten, natt til lørdag. Jeg vet enda ikke ............For jeg poster dette nå :) Love

1 kommentar:

Hellohello baby sa...

Thi hi! Ser du ikke har kommet særlig lengre med det store skapet ditt heller :P

We love Irina, og vet vi kan forvente det uventa. Så sukkertøyfarge er jo ingen overraskelse når man blir overrasket. Hehe :) Ta deg en jentetur på byen uansett! Du er så hyggelig å være sammen med ;) Herlig ølrdag til deg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online