onsdag 18. mai 2011

Slik lager du en hagebenk uten at det koster noe....


Heisann & Hoppsann :)


I dag har det vært en lang, innholdsrik, travel og spennende dag . Som jeg har skrevet før så er jeg så heldig å sammarbeide noe svært sammens med Adressavisen.
Så torsdag, altså i morgen tidlig så skal det skje store spennende ting på Hegra festning :)


Det har noe med irinaStyle og denne damen HER. Hodet har koket, så ideer skotter det ikke på her....som dere vet.


Denne benken ble til med tanken på dette prosjektet. Eller til ett av prosjektene til dette prosjektet, om du skjønner :)
Det jeg kan si er at dette blir kjempebra. Og at dere må kjøpe adressavisen den 24 juni, eller begynn å abonner på den :)


Dere husker disse beinene HER. De ble skrudd på denne drivvedstokken som har ligget ut i hagen vår i tre år. Skulle ønske jeg kunne tatt æren for å ha kommet på det helt av meg selv.


Rett skal være rett. Første gang jeg så en drivvedbenk var hos hos Gunda på bloggen her. Det jeg har kommet på helt av meg selv, er å bruke rustne bein fra en gammel trolla ovn :) Gunda brukte hjul fra Claes Ohlson .


Den ble kul ja !! Skal bruke den ute om sommeren og inne om vinteren. Skal ta fine bilder med litt "rekvisitter" senere. Må opp tidlig å rigge......

6 kommentarer:

ide-puffen sa...

Så superfin altså. Har noen ovnsben jeg også og planen var et bord av rekved, men søren kanskje jeg låner ideen din om sittebenk. RÅÅÅÅSTILIII. Flinkis.
Klem klem klem

minishabby sa...

Ååå, den ble rålekker Irina!! Nå fikk jeg lyst til å finne meg noe rekved jeg også. Kjempespent på hva du skal være med på. Den avisa - er det noe vi i sør kan få tak i også?
Håper du får en fin dag og at ideene sprudler:)
Klem fra meg!

Mrs Lia sa...

Liker`n :)..veldig

Lisas hjem og skatter sa...

kjempekul!!!!! flinke Irina ;) glede mæ t aa sjaa ka dok driv med uti Hegra :)

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Kjempestilig:)Mamma abbonerre så jeg må huske og si ifra til henne:)Spennende...
klemklem

Duften av roser sa...

Stilig!!! Jeg fant en sånn drivvedplanke her i våres, og satte fire hjul på den. Etter en ide fra Gunda!!!!!! Men jeg synte den er litt i det lengste laget, så kanskje fire bein vil gjøre susen!!!!! Får begynne å lete etter bein!!!! Lykke til med alle dine prosjekter!!! Klemz Grethe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online