onsdag 4. mai 2011

Spennende prosjekt med Adressavisen :)Denne gangen er det benken også, men bilder av også av tv stuen . Masse farger...elsker farger. Det gjør meg glad ! Er man litt lei seg, så er det å se på en fargerik pute og vips...tjooohooofår man en color boost. Jeg utfordrer alle til å prøve.Ellers har jeg ett spennende prosjekt på gang med Cathrine Nystrøm som er makeup artist. Her er bloggen hennes. Hun er så dyktig at Lasse Berre og Morten Krogsvold bruker henne :)


En morgen ringte hun meg. Jeg har drømt noe....å det noe. ....Det skal dere alle vær så heldig å se 24 juni. Da kommer det flere sider med tankene og ideene våres som vi fikk adressavisa til å "kjøpe".


Det blir ett samarbeid mellom oss og Adressavisen. Dette kommer til å bli kjempebra...vi er kjempegira og tankene går som bare det...det koker. Fotoshooten skal foregå i mai på Hegra festning :)


Så hva har makeup artist og interiør stylist Irina ha funnet på ? Det vi vet er at dette blir DØDSRÅTT !!
Husk å kjøp avisen fredag den 24 juni :) Time will show :)


Hoo hooo huset mitt er som jeg sier.

Maybe too much for some, just right for me :)

3 kommentarer:

Trine sa...

Så spennanes snuppa :)
Glær mæ til å se ka dokker har funne på!
Huset ditt e helt fantastisk!

Klæm

Maratonjenta sa...

Nå ble jeg nysgjerrig, Irina! Spent å se i juni:-)

Vi skulle jo planlegge en liten tur innom Mule sammen, men tok meg en kjappvisitt idag og jeg:-) Men bare kontakt meg når du har tid så kan vi treffes!

Har kjøpt noen spraylakk-prosjekt der idag. Men umulig å oppdrive spraybokser i fine farger i denne delen av fylket. Kun basisfarger på malingsfirmaene, men jeg vil jo ha turkis, pastell eller knallrosa. Ja, kanskje tilogmed matt. Spørs om jeg må ta meg en Mekonomen tur på Stjørdal. Eller har du andre tips om spray-dealers?

Midtnatt-klem fra Maratonjenta!

Anette Willemine sa...

Herlighet så spennende prosjekt, Irina! Jeg bor jo ikke i Trondheim (men sønnen min studerer på NTNU og bor i sentrum) så jeg får dessverre ikke sett det når det kommer. Håper du legger ut bilder på bloggen så vi kan få se? :)

Ha en strålende kreativ dag!

Klem,
AW

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online