tirsdag 3. mai 2011

Vinneren er ...


Heisann :) Og tusen takk til dere som meldte dere på konkuranse om å vinne 500 kr i gavekort på denne butikken her.
Det var selfølgelig random som valgte og det ble denne bloggeren her. Lille my´s connfessions. Hun er ett nytt bekjentskap for meg :) hyggelig det :))

Klem

6 kommentarer:

Fru Andersen sa...

Gratulerer til vinneren!

FOR en herlig lampe du har ordnet under her, LOVE IT!

Har forresten blogget om et bord du har laget som min mor kjøpte av deg! Viser i dag bilder av bordet i sitt "nye hjem" ;-)

Supert bord som kan fungere til de fleste stiler, tenk så tøft det må være med et slikt Irina-bord i et stramt funkis-hjem!

Klemmer!

Maleriet fargehandel sa...

Grattis til vinner :) Det jeg mente med malingen er at den siger lett på stående flater fordi den store mengden med brekkfarge dreper litt av malingens egenskaper. Jeg ville helt klart ha grunnet først, bruk en grå om du har eller kjøp en som er brukket i en lysere rosatone. Mal alt du får tatt med liggende flater, gjerne med en hvit korthåret rulle :O) Får du noen sig så er de bare å pusse vekk når malingen er herdet seff,

Fru Andersen sa...

Hei igjen!
Bare å låne bilder ja;-)
Natta!

Sol sa...

Gratulerer til Lille My med en herlig premie! Jeg var inne på bloggen hennes og ble grepet av historien hennes. En historie vi ikke hører så ofte, men som jeg er sikker på en del bærer på. Vil anbefale alle om å gå inn og lese om Lille My og sønnene hennes.

Laila sa...

Var logget inn feil. Det var jeg som skrev kommentaren underskrevet Sol.

Lille My's Confessions sa...

Tusen takk :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online