onsdag 25. mai 2011

Superbillige hagemøbler er fiiiiine for øyet og økonomien :)


Heisann :) Håper dere har det fint. Jeg har vært syk et par dager. Blodsukker som svinger fra 16 til 5 er ikke å anbefale :) Nok om det.


Utemøblene mine ble kjøpt brukt til 200 kr . Og det er slike møbler som koster en formue når de er nye. Tror de er fra Bohus. De var litt slitt i teaken for å si det slik, men en lys turkis farge ble de kjempestilige og fine :) ( Lurer på hva de som hev dem syns om dem nå )


Nå speider jeg etter bord. For det var 100 kr for benken og 50 kr stolen x 2 :) regner med at det er flere estetikere enn meg der ute. Møblene skal ikke stå der. De skal stå på verandaen, men der står det flere møbler som males og jobbes med.


Jeg kunne ikke vente med å vise dem til dere derfor satte jeg de nede på plenen der det er sådd til gress og der det som er vokst skal klippes.


Jeg angrer litt på at de ikke ble kanarigul :) Sukkertøyfarge er også fiiiiiiint...bare litt uvant:)


Dette bildet over er absolutt ikke interiørblogger bilder. Interiørbloggere bloggifisere, det gjør jeg også ofte, men syns det viser at det bor barn her. Barn som leker, herjer og roter. For mange tror ikke at interiørblogger ikke gjør det. Mine barn ROTER, HÆRJER, LEKER og inviterer alle ungene i nabolaget på saft og boller.
Og de vokser jo så fort :)


Gleder meg til at jeg kan ordne det fint på verandaen. Det må gjøres innen 14 juni for da kommer det fotograf og journalist som skal lage reportasje :) Og hvem vet, hvilkent blad det havner i. Kanskje i ett av mine favorittblader. Har visst det i ca 8 månder at de kommer, men jammen er det når det nærmer seg man begynner å tenke på om det er bra nok :)Og slik så de ut før :)

4 kommentarer:

ENGEL sa...

WOWWOWOWOWOWOWOW!Så kult!Herlig farge,vil gjerne ha koden? JEg har også vær tpå "dynga" og fant tremøbler. 2-3 år gamle. Litt slitt, men så god stand. De ble malt grå. Så fornøyd!HA en toppers uke!Gleder meg til å lese artikler om deg!

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Kjempebra ble det:)
takk for go kommentar fra deg snuppa:)
klemklem

Terese sa...

Jeg har slike hagemøbler sjøl og setter mer enn gjerne pris på fargekoden som dama over også etterlyser :)
En fargeklatt er oppkvikkende på verandaen.
Ha en strålende dag og gler meg til å se resultatet av det gedigne skapet du har starta på :)

Anonym sa...

Hei

Superkule ble de...Jeg har et hagemøbelsett som jeg kjøpte for...tror det er 10 år siden nå, som jeg har lyst å male. Møblene ble kjøpt hos www.sommershoppen.no.
De er bare såvidt slitt, men morsomt å gjøre litt som deg og male litt sprekt.

Ha en fortsatt strålende sommer og takk for fin inspirasjon.

Bente

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online