torsdag 5. mai 2011

Dagens outfit


Heisann og Hoppsann :)

Vet der, jeg ble så glad at flere av dere skrev til meg å sa at dere liker dagens outfit. At dere vil se mer. At det var deilig å se annet enn slanke damer i str 36 / 38 vise mote. Nå har det seg at jeg skulle ønske jeg var str 36, men jeg dessverre er jeg ikke det (enda). Dere syns også at det er kjekt at jeg skriver hvor jeg kjøper tingene.Merkelig nok, syns jeg at jeg ser ok ut. Frodig og fin ...hoo hooo..iallefall noen dager. Andre dager er jeg feit og stygg :) merkelig det der. Svart topp fra Freequent, passer oss frodig bra. Høyt liv, som går under brystene og ned. Det er "rosetter" langs v utringning. Og det er bra...u er ikke så bra, da ser vi litt mer chubby. En lilla topp med blonder under. Fint å bryte opp i alt det svarte.Og så liker jeg å ta igjen sminkefargene i klærne. Jeg hadde "sotete" øyner med tre forskjellige lillafarger.
Lilla ørepynt fra Indiska :) Støvletter fra Roots.Som dere ser er det ikke ut som det er hjemme hos en interiørblogger :) Uteklærne henger bak en dør slik at de ikke vises så godt....men de gjør det i speilet.
Vi snakkes kjære dere:) Tusen takk, for at dere leser bloggen min, det er jeg UTROLIG takknemlig for :)

Følg med i morgen, har noen supre redesign/ makeover tips jeg skal dele med dere.... egentlig en hemmelighet jeg ikke har sagt før.

4 kommentarer:

Hellohello baby sa...

Thumps up!

Bjørg sa...

Veldig fin! Du ser kjempeflott ut. De lange toppene med blonder nederst er en genistrek... :-)

Maratonjenta sa...

Fiiin du e!!!
Ja, legg gjerne inn flere slike dagens-outfit-innlegg, flott med lekre tips! Jeg er vel den blonde utgaven av deg og liker meg selv som litt frodig. Jeg har både polstring, valk nr. 1 og 2, store pupper og antydning til dobbelthake, men med godt humør, stort smil, sminke, fargerike accesorize og litt attitude liker jeg også meg selv ganske godt!

Da jeg organiserte show med C. Koht på Stiklestad i fjorsommer ble jeg dratt opp på scenen foran 600 mennesker og kalt mugge-dama! Christine hadde gått ned i vekt, mistet sine pupper og var fasinert over så flotte mine var. Etter litt tafsing og mye latter gikk jeg heller rød i kinnene tilbake på plassen min:-)

Det var dagens digresjon... Men kom med flere slike innlegg og tips til hvilke butikker som har fine klær til damer i størrelse 44 og oppover!

Ha en god helg, Irina! Klem fra Maratonjenta!

Ellinor sa...

Det var en skikkelig fin topp :) En slik vil jeg også ha. Må vel en tur på Freequent da :)

Ha en fin helg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online