mandag 9. mai 2011

En anbefaling :)Jeg har skrevet flere innlegg om min kjærlighet til bøker. Og det blir "dessverre" lest kun krim nå. Jeg har lest for mye tung litteratur da jeg var ung :) Det går i perioder som alt annet. Og jeg har funnet ut at jeg ikke er noe Jo Nesbø fan. Panserhjerte brukte jeg 6 måneder på .... gjesp gjesp....men så ble den litt bra mot slutten allikevel.

Smaken er som baken...og det er fint. Jeg har mine favoritter som jeg har skrevet om før. Og jeg elsker svensker, men nå har jeg lest denne. Og den var bra :) Veldig spennende faktisk og med en slutt man absolutter ikke tenker seg til.
Så lurer du på en fin krimbok så anbefaler jeg deg Dødens sirkler av Chris Tvedt :) Nå skal jeg sjekke ut om han har skrevet flere. For selv om den var bra...så har han noe mer å gi....eller så har jeg blitt for kresen :)ha en fin uke.

3 kommentarer:

Hellohello baby sa...

Tusen takk for støtten på puffen min! Jeg kommer liksom ikke over at jeg faktisk ikke er tøff nok til å male spreke farger selv om jeg elsker farger! Jeg aner liksom ikke hvordan det ferdige resultatet kommer til å se ut og da er det så trygt å male hvitt. Jeg har jo seff malt bena hvite før du kommenterte. Ble skikkelig irritert på meg selv for SEFF hadde den blitt knallfin med fargede føtter! Ahrrrg! Skal sjekke med deg FØR jeg setter i gang neste prosjekt :) Jeg har tenkt flere ganger jeg skulle ringe deg og, men dagene bare flyr av sted. Du vet.... :) Ha en nydelig dag vakre Irina.

Anonym sa...

Hei,leser også bare krim. Har alle bøkene av Chris Tvedt. Anbefaler også Jørgen Jæger og Jørn Lier Horst. Vanskelige å legge fra seg. Ha en fin kveld videre.

RamLa sa...

Hei Irina :-)
Nok en gang; førr en aldeles fantastisk blogg du har :-)
Ser du les en del du og. Har lest alle a Chris Tvedt. Han e fantastisk førr "oss" som ikke vil invikles i et nett a overdrevne "figura" i bøker (kun førr at førrvirrelsn ska bi maximal). Nei takka me tell de som e meir lettlest. Har også lest Johan Theorin. Han e super han og. Samme me Jørgen Lier Horst. Og Karirn Fossum, førr ikke gløm. Har lest alle a ho og.
Ha en fin fin kveld, snuppa :-)
Førræstn, knallfint outfit (som vanlig)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online