mandag 8. oktober 2012

Trenger du interiørinspirasjon !!
Se for deg at du ligger i en myk god seng...... du ligger der i ren mannestilling. Armene under hodet, føttene krysset . Du føler deg som woman on the top. Du åpner øynene..... kan du åpne dem forsiktig for meg ?
Nesten som i sakte film ser du........

Ja hva ser du ? Hvordan ser du for deg ditt optimale hjem ? Hva er det du liker eller hva er det du IKKE liker. Mange ganger får jeg mailer av damer som sier de aldri har fulgt sitt hjerte. De har levd i et A4 hjem. Handlet på IKEA, Living og Bo Hus. Og de har alle handlet det som har vært i blad som har dumpet ned i postkassen sin.
De jeg har fått mail av har sett en eller to ting de liker ved min stil og blitt inspirert. Så har de prøvd ut litt mer.... noe de syns passet til, så var den ene knallgule puten fått følge med en rosa puta.... så har de finnet ut at hmmm hvem skulle tro at rosa var så fint... tror jeg vil ha en ting til, hmmm jøss jeg har har min egen stil.

Noen av disse damene igjen sender meg mailer om jeg vil komme hjem til dem å hjelpe dem med tips og råd. Og det er alltid utrolig morsomt å dra hjem til kunder. Alle er de på vei til å finne sin stil, de  lurer på noe, og det er der jeg kommer inn. Sammen finner vi ut og kartlegger hvilken stil du føler deg mest komfortabel med.


Jeg håper og tror at kurset vil hjelpe flere med å finne sæ sjæl. Å bli mer trygg på seg selv. Utrolig mange som er litt usikre, det jeg vet er etter et par timer med meg så vet dere.... for som jeg sier gang på gang. Stol på hjertet deres. Hjertet har alltid rett. Om du vil ha knallgrønne vegger og oransje sofa så er det helt klart mange som mener at det må være stygt, interiørmessig er det en katastrofe..... Farger som ikke går sammen i det hele tatt.  Men hvis akkurat det hadde gjort deg lykkelig, om akkurat det er det som har gjort huset ditt til ditt hjem ... hvorfor ikke ? Det er din sti, og du skal eie den ! Da må du lære å rocke den stilen !!


Derfor tilbyr jeg mine interiør og redesign kurs. Folk har spurt meg i flere år om jeg kan arrangere det, men det er en tid til allt. Er det noe jeg kan, så er det å inspirere deg, inspirere deg til å leke med interiør, til å tenke utenfor boksen til å komme i gang.
Kursene koster 600 kr for to morsomme kvelder (ink enkel matservering og drikke)  Men jeg kan kanskje gi dere ideer slik at dere kan spare på allerede planlagte prosjekter. Plutselig ser dere at det skapet fra Ikea på 10 000 ikke var så viktig, får dere kan få en helt annen  MEN mye bedre løsning med 2000 kr ... ( det har skjedd flere ganger)

Kunne dette kurset vært en venninnegreie eller gave til noen. Det begynner å fylle opp :)) Wiiiii, ville bare minne dere på det.En stooooor klem  til alle


I morgen den dag skal jeg begynne med en makeover :)) wiiii :))

PS :) Husk at jeg driver med kundebesøk hjemme også.
Påmelding eller spørsmål til  allofirina@gmail.com


Jeg lover deg en koslig, inspurerendes og artig kurs :) Irina garanti :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Jeg skulle gjerne ha vært på et kurs hos deg, men får se om jeg kan få til en tur innom på ny året en gang. Det er stykke å kjøre, så det er liksom noen flere ting som må i boks. Jeg var på besøk hos en nabo i går, som lever i et litet hus anno midten av nitti-tallet, altså farger og furu. Hun drømte om å male kjøkkenet sitt grått. Jeg ble vell først satt litt ut, men hun hadde malt et soverom i mørk grått, og var veldig fornøyd med det. Tror hun hadde likt dine farger, for hun elsker knæsje farger. Tror jeg skal sende denne linken til henne på FB, så hun ser at det er mulig å få til drømmefargen, selv om det er aldri så grått. Klem Grethe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online