søndag 7. oktober 2012

Interiørtips fra et hvitt lokal i Selbu :)


Selbutunet


WOW... det er sjelden Irina er stum av ord, men da jeg kom på Selbutunet så var det akkurat det jeg ble. Vi kom inn fra mange minusgrader ute i mars og inn i en oase for oss interiørdamer/menn.... det var en alldeles magisk stemning der.


Det var finurlige interiørtips og masse masse vakre møbler pusset opp av den vakre og meget behagelig eieren Iris.  Jeg gikk bare rundt å svirret.. "Oiii oiii se da !! "  At Iris også er å se på Bruktbo det vistes, hun kjøper skrot og lager skatter !


Hva med å ta en gammel klokke som ikke virker, pusser den opp og setter inn en klokke som virker INNI ?


 Selbutunnet er et kurs og konferansesenter i Selbu. De leier også ut lokalet. Og jeg kan med handa på hjerte si at jeg har aldri sett vakrere  lokaler ( likestil med de flotte lokalene på ERSGARD )


Da jeg kom her så gikk denne tanken inni hodet mitt " WOW at hvitt kunne være så fint ? At hvitt på hvitt kunne være sååååå FINT " men det kan det altså :)


Av og til har de åpent i helgene og jeg MASER og MASER på Iris om hun kan arrangere tapaskveld ? Kanskje et samrbeid med all of Irina ? Dette høres ut som en alvorlig stooor klisje, men maten vi fikk var den beste jeg har smakt i hele mitt liv. Det er helt sant.... jeg prater om det hele tiden til DM og jeg tror han er temmelig lei av å høre " Det hær e itj så gått som det æ fikk på Selbutunnet " Jeg sa det mens jeg spiste meg gjennom Europa i år, :)


Iris er utdannet kokk og hun er er lidenskapelig interessert i mat og i kosthold. Iris var innom butikken min forrige søndag og jeg så og si bad på mine knær om å arrangere tapasbuffet. Hadde jeg vært rik hadde jeg invitert alle bloggleserne mine dit. Og så kjøpte hun en av de fabelaktige lyskronene du kan vinne HER


Hjemmesiden til SELBUTUNET finner dere HER

Facebooksiden deres er HERTok meg den friheten av å kopiere denne fra facebook siden deres.

Julebord på Selbutunet - Favorittpakken vår!! Dere møter på Selbutunet og blir fraktet med hest og slede, dombjeller og gnistrende fakler til vårt stabbur. Her blir dere satt tilbake i tid og kommer tett på Belle Gunnes. Den usikre jentungen som utvandret fra Selbu og skulle vise seg å bli en av historiens største kvinnelige seriemordere. Vi koser oss med gløgg og julegodt før vi tar turen tilbake til tunet i julepyntede lokaler, peisvarme og en deilig julebuffet. Dans og levende musikk utover natten og sosialt samvær med gode venner og kollegaer. Frister det??? Spør oss om tilbud


PS !! Dette er ikke reklame eller produktplassering :) Har dere kommet inn i en butikk eller restaurant som har bergtatt dere ? Vel slik var det på Selbutunnet. Og maten...... sorry !! Den er bare sååå god.

1 kommentar:

Bjørkli Søndre sa...

Både ser og høres fantastisk ut!Kreativ dame dette!

Og kjære Irina, skulle så lenge tatt meg en tur til deg! Søndagene er vi opptatt, så jeg rekker ikke komme når du har åpent. Jeg skulle så gjerne kommet en annen dag!

Og kursene dine ser så spennende ut. Jeg får desverre ikke til den første datoen din.

Vi må møtes snart! En god søndag til deg du skjønne!
Klem fra Hilde!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online