torsdag 11. oktober 2012

IrinaStyle designer bordbein.


Heisann og tusen takk for positiv respons angående innleggene mine til hvordan å innredde små plasser. Positive tilbakemeldinger på fb og mail. Skriv det gjerne her på bloggen også :) Det er ikke for å få skryt,  det greit å få ønsker, men tilsvarer de det dere mente  ?


Ellers har jeg tegnet og jobbet litt med en fabrikk i India om å lage IrinaStyle bein. Jeg elsker Balibordet mitt. Dette bordet kjøpte vi på ferie i Bali for 13 år siden, men det var allerede mye gamlere der stod i en bruktbutikk/ fabrikk. Og fremdeles har jeg det. Det er teak, men det ble malt for ca 10 år siden. Faktisk så elsker jeg det enda !! Vi kaller det Balibordet og det skal bli et familieklenodiet !

Ungene skal få arvet det. Jeg liker beina så mye at de dupliserers . Tenk deg hvor rått det blir, plexiglassføtter i disse. Det er gjort litt forandringer, jeg har designet kulene... vel hele beinet slankere.
jeg gleder meg til å lage et nytt kjøkkenbord. Da skal jeg ha disse beina og drivvedplanker/gammel dør som bordplate. Man kan også ha vanlig bordplater å slike plexiglass bein.En malt bordplate som flytet på disse blanke beina ?Vi tar inn i første omgang kun 20 stk av IrinaStyle beina og det er allerede flere som er interesserte. Om du kunne tenke deg kjøpe bein må du være rask for å sikre deg. De tykke Wow borbeinene har vi ikke noen av lenger.Vært tomme en stund. Vi har enda noen slanke.

Er du interessert i å høre mer om IrinaStyle beina så ta kontakt på allofirina@gmail.com for mer info :)


Har du din egen cafe, butikk, frisørsalong ol. Og har du lyst på interiør som skiller seg ut. Tenk dere egendesignenede bord/ frisørplass ol med disse beina. Det er viktig å bli lagt merke til.

Noen som har en bedrift og ønsker slike bein for å skille seg ut så ta kontakt så kanskje vi kan få til en bra deal :)

allofirina@gmail.com eller 47655131

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kult!!!
Gleder meg til å se:)
God helg.
Ellen

Tindrande Auge sa...

Stilig"! du er en skikkelig kreativ sjel ☺ i like it! Ha en fin kveld klemmer fra Nina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online