fredag 5. oktober 2012

IrinaStyle by all of Irina skal ha interiørkurs !!


Har du lyst til å bli inspirert til å gjøre noe hjemme. Interiør behøver ikke å koste mye, det gjelder å tenke kreativt, i nye baner og helt utenfor boksen.
Uansett hvilken stil du har, så må du eie den ! Gjør det beste ut av den og vær stolt over den du er og hva din stil er. ALT passer sammen ... bare hjertet sier ja, så faller alt naturlig sammen.

Jeg skal inspirere dere til å tenke utefor boksen, til å blir mer kreativ, til å våge litt mer. Om du enda ikke har en stil så skal vi finne den sammen ! Det blir litt fargelære osv......kommer ikke utefor det.

Den første kvelden skal vi prøve å tenke kreative tanker, vi skal prøve å finne ut hva vi liker ( hvilken stil vi har ) Og hva vi kan gjøre for å finne vår stil. Vi skal prøve å hente ut det lille ekstra og hva vi eventuelt mangler...slik at vi kan få WOW effekten.
Det blir også en hjemmelekse ( til dem som ønsker det, håper alle vil ha det ) Ha med dere et lite skap, krakk, ramme eller hva du ønsker selv. Det blir førprosjektet. Til neste gang skal dere lage en etter utgave. Om dere ikke har noe så har jeg noen småtterier dere kan prøve dere på. Dere skal lære dere å leke i interiørverden.

Kveld nr to er det fargelære og litt "vanlig interiørkurs". Pluss at vi skal sjekke ut om vi har funnet stilen vår etter første gangen. Det har vi !!

Er det noen som trenger hjelp til litt tips og råd hjemme så kan dere spørre i vei :)


Tenkte at kurset skulle være På vakre ERSGARD,  se HER der butikken min ligger. Vi skal være i gammelstua som er 250 år gammel. Den har stått urørt ! Så skal vi ta oss en tur på låven der jeg har prøvd å inspirere  kundene mine med smarte og billige tips. Om noen ønsker å handle etter kurset så er dere selfølgelig velkommen til det. Jeg gir dere 15 % rabatt. Jeg serverer snacks, drikke, kaffe og kaker.


Jeg tror dette vil bli knallbra og jeg gleder meg til å bli kjente med flere interiørglade damer/ menn.Tror garantert det blir latter og kos.


Dette er min første gang jeg holder kurs så om dere vil ta opp noe dere lurer på eller ønsker å lære mer om så send meg en mail.Om du ønsker å gi hjemmet det lille ekstra før jul, lære deg å få det beste ut av interiøret uten å bruke mye penger på det så meld dere på :)
Interiør følger trender, men dere skal lære at trenden skal følge dere.

Send meg mail med emne Interiørkurs allofirina@gmail.com eller ring meg på 47 65 51 31
 Kurset avholdes på ERSGARD, 5 min unna Stjørdal og 20- 30 min unna Trondheim kl 18- 21 den 31 oktober og 8 november. Det koster 600 kr for to kurskvelder.
 Veibeskrivelse finner du HER
Bare hjertet sier ja, da går det !

Ps det blir et bloggkurs den 15 november. Lær hvordan å blogge, finn egnet bloggplatform, hva ønsker man å få ut av blogging. Har man en bedrift er blogging et must. Lær dere å bruke sosiale medier til å få ut Cv om deg selv og hva du kan eller bare koseblogging for familie og venner. Hvordan ta bilder til blogging, hva bør man skrive eller ikke ?
Etter 5 år kan jeg gi dere noen enkle tips og råd.

1 kommentar:

BROCANTE sa...

Dette blir sikkert en suksess. Lykke til med kurset! Bare en liten ting: Det er fryktelig vanskelig å få lagt igjen meldinger på bloggen din for tiden. Kodene man må skrive inn er nesten uleselige til tider. Har faktisk gitt opp flere ganger i det siste.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online