fredag 12. oktober 2012

Hvilken lyskrone er du ???


Er du en blank, hvit, rosa, multi eller svart ?


Husker dere lyskronene våre som er så populære ?  Se HER. Nye lyskroner kommer i neste uke, egentlig kommer det varer fra tre nye leverandører i neste uke. WIIIIIII .... gleder meg.


Jeg syns det er er herlig å ha lyskrone med farger. Har selv ei rosa og ei multifarget lyskrone. Og en gang i livet hadde jeg en hvit også. Og det må jeg si, jeg liker hvite lyskroner :)
Og vi får inn to stk, de er ikke bortbestillt enda slik nesten alle andre lyskronene som kommer. Så om du har ønsker deg en hvit lyskrone ta kontakt.Jeg liker dette bildet over her så godt, hvitt på hvitt... deilig og behagelig....

......
men så er det meg og denne herlige rosafargen..... bare elsker den...... og hvit lyskrone er kjempefint i et helt hvitt miljø der den går inn eller som en statment... å skille seg ut.


Et gammelt bilde av stuen min for mange år siden. Gjesterommet under her. De hadde bare en liten lyskrone i multi da jeg kjøpte min i Danmark for 7 år siden, har lyst til å bytte den til stor.... liker stoooore ting vet dere :)Ha en fiiiiin helg dere. :)

Og husk vi har åpent søndag kl 12- 15 .... som vanlig er det en del nygamle varer og nye :)  Har t.o.m fått gjort om igjen :)


PS !! HUSK AT DU KAN VINNE EN LYSKRONE AV OSS. SE HER

5 kommentarer:

Bettum Villa sa...

Den øverste lyskrona var dødskul! Selv kunne jeg tenkt meg en i mørkegrønn.
Klem Madele

Yvonne sa...

Den oransje var jo bare dødsrå!!!!! Men den hvite er meg :) Goooood helg!!!

Klem fra Yvonne

Elisabeths Borg sa...

Jeg er garantert nr 3:-)

Heidi sa...

Multi ;-)

Zandra's Landstil sa...

hvitt på hvitt... deilig og behagelig....Jeg bare elsker dette bildet :-) Det er så Herskapelig , men du har sikkert merket , jeg liker veldig godt ;-) Dette skapet i bakgrunnen OMG<3 , hvor kan mann få tak i et sånt tro ?? Nydelig blogg , har mye å lære av deg ;-) Klem fra meg ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online