søndag 21. oktober 2012

Det er lov å kose seg......Enda en koselig dag på butikken i dag. Mange hyggelig kunder innom oss. ( Bilder fra i sommer dette) Som jeg har skrevet om før så er det fullt mulig å booke jentekveld. Kollegakveld eller venninne kveld.

Dere kan få servert et glass vin, litt ost og kjeks, kaffe og sjokolade/ kjeks . Dere må være minimum 8 for å bestille dette og det koster 100 kr pr person.

 Om dere kommer rett etter jobb kan jeg servere wraps eller matmuffins, drikke, kaffe/ sjokolade. Dere må være minimum 8 for å bestille dette og det koster også 100 kr pr pers.


 Eller om dere ønsker kan dere få servert kaffe og kake. Det er GRATIS og minimum her er 6 :) 

Dette er en fin jenteaktivitet. Dere kan gå rundt å kose dere å bli inspirert. Kose dere med mat og shoppe. Om dere ønsker kan jeg holde et miniforedrag om gjenbruk og interiør :) det koster ingenting .

SELFØLGELIG FÅR DERE RABATTER OG OFTE  SPESIELLE SALGSTILBUD.Ellers kan vi skreddersy etter dere. Om dere er under 6 stk... om bare det er bare du som ønsker å se eller er  i nærheten så ring meg :) Helst send en txt dagen før, men jeg åpner -

Kjempefin førjuls aktivitet for venninner/ jobben ?  Send meg mail på allofirina@gmail.com om dette er noe for dere. Jeg LOVER dere latter og kos. Garantert flirefaktor !!1 kommentar:

Marianne Dragon Waagan sa...

Så generøs du er Irina, snakk om god kundebehandling hos deg:)
Nå som jeg bor i Trondheim har jeg bedre anledning til å få besøkt låvebutikken.... skal få til en tur om ikke så alt for lenge. Gleder meg stort til å se alt du har fått til der inne:)

Ønsker deg en finfin ny uke:)
Klem fra Marianne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online