torsdag 21. juni 2012

Trenger et tips eller to....Siden vi antakelig kjøper oss hus i sommer/ høst tenkte vi å ha en billigere ferie enn i fjor :) Ungene ville uansett dra til Danmark i år. Vi er alle glade i Danmark / Tyskland. Så da drar vi dit. Man kan få flotte rimelige feriehus overalt i Danmark har jeg sett. Vi har ligget på hotell før da vi har vært der og privat. Denne gangen ønsker vi noe "eget".

Vi ønsker oss i nærheten av strand, gjerne noen lekeland. Ikke Legoland da ungene begynner å bli for store til det + vi har vært der 4 ganger. Det er noe som heter Bon Bon land og lalia eller noe slikt ? Er de bra og passer til 10 og 12 åringer ?

Hadde vært fint med en by i nærheten :)  Uansett jeg tar gjerne i mot tips om

Hvor det er fint å leie
Hvilken lekeland som er verd å besøke.
Hvor det er fint å dra på tur.
Hvilken by som er fine
Er det brukttbutikker og heter de det ? Regner med det er altså !!


Uansett dine beste tips om Damark mottaes med takk. Jeg får alltid gode tips så satser på at dere fremdeles er så snille å tipser meg.


Stoooor sommerklem fra Irina

PS :) Noen som har leid hus i Blåvand ? Kikker på to hus der ........

5 kommentarer:

Sharonell sa...

I byen Tinglev findes der Sommerland Syd. Mine børn er 17, 12 og 10 og de elsker det. Der findes mange genbrugs butikker i området, og der er også tit loppemarked. I tyskland kan man købe billige sodavand til ungerne, og billige vin til de voksne. ;-)
Klem Sharonell

ingjerd sa...

Bonbon land er kjempemorsomt. Har vært der 2 ganger, siste gang for 3 år siden. Ellers er jeg veldig glad i Ebeltoft, der har du både Kattegatcentret i Grenå (akvarium) og Djurs sommerland i rimelig nærhet.
Ebeltoft er en opplevelse i seg selv med godt bevarte gamle bygninger....det søteste rådhus du kan tenke deg. Vektere spaserer rundt i gatene på kveldstid. Masse deilige spisesteder....keramikere, glassblåsere......og selvfølgelig en deilig sandstrand perfekt for drager :-)

Anonym sa...

'Anbefaler Fårup Sommerland!!!
Det er gøy både for barn og voksne!:)

Jannicke

Victoria F. Refsnes sa...

Det året jeg var 19, min bror var 13 og min søster var 9 år så bestilte vi http://www.colorline.no/reisemal/danmark/feriesenter/kolding_byferie
Dette var vegg i vegg ved et stort badeanlegg som mine to yngre søsken og min far ble veldig glad i. Mens jeg og mamma stod på kjøkkenet og lagde gode familiemiddager på det VELUTSTYRTE kjøkkenet, eller beundret dagens store innkjøp. Vi bodde i en av de HC-tilrettelagte leilighetene fordi det var eneste ledige. Og det kan faktisk anbefales, de er romslige og TRO MEG designet er på topp. Et sirkulært badeværelse i midten, JEPP! Mye fin arkitektur rundt i Kolding, kanskje ikke så rart det heller. Da de har arkitetk skole i området. Jeg anbefaler Kolding av 3 hovedgrunner: Noe for mor, noe for far og noe for barn :-)

Gjøgedama sa...

Hei ! Du kan gjerne leie vårt sommerhus :-) Det ligger på Sjælland. Mot Sjællands Odde. I Nærheten har du sommerland Sjælland, og en 3-4 km ned til stranden. Av byer i nærheten har du Nykøbing, Holbæk, En time til Kbh, og hver onsdag og lørdag er det stort loppemarked (kræmmermarked) :-))) i Vig. Fantastisk område!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online