tirsdag 5. juni 2012

Fantasigården


Sommertråkk, gård nr 1, FANTASIGÅRDEN en rosaprikketsykkel viser veien.

Det første man legger merke til når man kommer inn på tunet til Monica og familie er de knallgule bokstavene på den røde låven. Jøss det likte jeg...og er man lykkelig så kan man jo gale litt k/l ykeligkyyy eller når den gjelder Monica, Lykkelikokko. Og det liker jeg. Som jeg har skrevt før. Normal gets you nowhere. 


Monica er en av de ni damene som er med på sommertråkket. Jeg kom til Monica og Stero i går ved  2030 og jeg kom hjem kl 24. Hun er den type person som bobler over av kreativitet, energi og den genuine troen på at alt går. Og hun er også den typen som beviser at alt går ! Mannen som er kjent breakedancer/instruktør og stuntreporter for The voice og Monica som er yoga og pilatestrener, kom flyttendes til Stjørdal i fjor. Etter at småbruket de forelsket seg i for to år siden, men ikke vant budrunden på, igjen kom til salgs året etterpå.


I tillegg til at de fikk småbruket i deres drømmer, var huset ferdig oppusset. Dette måtte bare være sjebnen. Monica har selfølgelig satt sitt preg på det. I tillegg til mange yrker som hun har utdannelse i, så er hun selvfølgelig interiørkonsulent også. Det vises !!

Gården kaller de FANTASIGÅRDEN Her skal det bli mulighet å klappe dyr, ri på hest, kose med kaniner, høner og geiter. De har t.o.m laget klatrevegg i den gamle siloen, ramler du ned.. så er det høyet som tar av for fallet.


Alt var ikke helt klart enda, men til den store åpningen søndag den 17 juni, skal mesteparten stå klart. Siloen med tivolitak og klatreknotter, en geit eller to. Kanskje har de fått satt opp lavoen og laget bålplassen også ?

I mange år drev Monica og mannen Stero eventbyrå der de arrangerte julebord og fester. Det var også mannen hennes som laget liv og røre under IKEA´s auksjon og loppis i fjor( som jeg deltok i )...lager man liv og røre som stuntreporter på jobb. DAAAAA lager man mer liv og røre når man åpner sin egen FANTASIGÅRD. Så er det noe jeg er 110% sikker på så er det at dette det blir en opplevelse for store og små.


Piahesten venter kanskje på en kos fra deg ? Monica snakker om andedam, om en velværelåve. Får på den gamle låven skal støvet og høyet vike plass for  dansestudio, pilatesstudio, og utleielokaler med kjøkken og ALT som Monica sprudlende og engasjert fortalte. Og det er ikke tvil i mitt hjerte at plutselig... mye før enn jeg trodde OG MYE før enn andre mennesker har klart å realisere en slik plan så er det oppe å går.
Mannen var på laksefiske, men jammen tror jeg at de er et dynamittduo...begge med visjoner, drømmer, kreativitet og energi til å fullføre og gjennomføre...tror sannerlig han er litt lykkeligkokko han også.


Det andre man legger merke til er det lille tuntreet som nesten forsvinner foran en gammel vogn.... men da jeg kjørte hjem tenkte jeg... Jeg vedder "kretiviteten" min på at treet har vokst seg stort til neste gang jeg kommer. Får på på dette småbruket er det bra vekstkår.... tanker, drømmer, kreativitet, energi, vilje .... og helt sikkert bra jord også !!

Nettsiden til gården er www.fantasigården.no. Lurer du på noe å ta kontakt med Monica på 992 71 040


Er du litt Lykkelikokko eller vil bli det ? Da er søndag den 17 juni kl 11- 16 stedet :)

4 kommentarer:

hobbyvimsa sa...

Så gøy!!

Her skulle gjerne vært med mine små troll.Om jeg er i de traktene skal jeg jammen innom.Men først drar vi i morgen tidlig til dyreparken i Kristiansand skal overnatte i den nye sjørøver byen....På fredag tar vi båten til Danmark der står legoland og Lalandia for tur.Dette blir gøy for store og små:)'

Nyt uken:)

Klem

linda:)

Stero sa...

Takk for besøket Irina:-) Flott omtale og bilder fra vårt prosjekt... Tusen takk!

Lottemora sa...

Så spennende

Anonym sa...

Finner ikke info om når dere er åpne? Tenkte vi skulle dra på inpulsbesøk på gården, men det ble litt vanskelig..Kan jeg få info om åpningstidene?
Mvh Nina||

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online