torsdag 7. juni 2012

Et tips ?

Heisann & Hoppsann

Må fortelle om ett produkt jeg er såååååå fornøyd med. Alle vil ha hvitere tenner. Ikke sant ? Jeg har vært til tannleger for å få hvitere tenner og det var dyrt. Jeg har kjøpt bleknings pakker, men de var vanskelige å bruke, jeg måtte ligge med dem om natten.
Denne kjøpt jeg på Sparkjøp ( finnes sikkert på Cubus ) og jammen er den enkel å bruke og rimelig. Jeg liker det !

Det er en penn som har to sider. Det er pensler på begge sider . På den ene siden står det step 1, du pensler på og på den andre delen står det step 2. Og så pensler du på det med det samme. Du skal ha det på i ca 10 min. Så pusser du tennene igjen ( du gjør det før du har på "pennen") To ganger om dagen. Ved tannpuss morgen og kveld. Suuuuper enkelt og effektiv. Man kan gjøre dette i 10 dager. Jeg merket stooor forskjell allerede ved tredje dag.  Etter 5 dag var de så og si hvite. Så jeg sluttet, og det varte i 3 uker. Så nå skal jeg prøve ti dager.

Jeg blir så begeistret når jeg oppdager noe nytt og som er bra :) Så har du lyst på sommerhvite tenner så er det å kjøpe.

ME LIKE !!

1 kommentar:

Cecilie sa...

Har du hørt om White Crest?? Var akkurat i Canada, det finnes i flere versjoner og er kjempebillig. Jeg kjøpte en 4pakning hvor hver omgang varer i flere mnd! Betalte ca 60 canadiske dollar som er drøye 300kr. Man skal ligge med det i 2 timer så kan lett gjøre det f.eks en kveld. Deilig å slippe å holde på med det hver dag ;) Man får sikkert bestilt det på nett!! PS pakken veier nesten ingenting!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online