søndag 17. juni 2012

Endelig noen interiørbilder igjen ....Husk at det er sommertråkk i dag. All of irina på låven har åpent fra kl 11- 16. Og på låven i dag har vi garasjesalg, et lite loppis, smykkeutsalg og rare meg da :)) Kjellrun har maten og kakene klare :) Det står en knallrosa sykkel ved innkjørselen, det er ikke til å ta feil :) I går var jeg mange timer på butikken for å stulle og stelle. Nye varer er tatt ut, det ble litt ommøblering. Personlig syns jeg det ble fint, men det er nå meg. Vi har fått inn to kule bord. Det ene er et gammelt shabby chic kistebord, det andre er sååå kult, men det for dere se i neste innlegget.


I morgen kjører vi 30 % på møbler og puter :) ( mine varer ) Ellers har vi noen andre tilbud :) Så om du ikke helt hva du skal gjøre i dag så syns jeg at dere bør komme på Ersgard og de andre gårdene. Min mor som ikke liker å kjøre tar en kjøretur på 1 1/2 time for å se. Hun syns sikkert jeg har rost gårdene her veldig mye :)) Jeg som er fra landet og ikke likte bondelivet.


Her på Øfsti grenda er gårdene vakre jo !!
Nydelige gamle vatt tepper :) Og her ser dere toppen av bord nr 2 :)


Denne kleskista har masse god plass med flere rom. Og navnet til den første eieren står inni på en metallplate. I LIKE !


Nå må jeg bare dra. Jeg krysser fingrer, hender og føtter på at det kommer mange på sommertråkk. Har dere lyst til å lese mer om sommertråkket på route 26 så sjekk linken.

http://www.allofirina.com/search/label/Sommertråkk


Stooooooor klem og VELKOMMEN

3 kommentarer:

Yvonne sa...

Så mange lekkre bilder! Masse inspirasjon her=) Ha en fin søndag! klem

Tina Dalbøge sa...

Dejlige billeder. Og trækasserne er super-flotte.

Tina Dalbøge sa...

Dejlige billeder. Og trækasserne er super-flotte.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online