fredag 22. juni 2012

Jeg vet hvem du er.............


Jeg har skrevet boktips til dere før. Som dere vet så elsker jeg å lese. Og jeg har sikkert lest flere tusen bøker i mitt liv. De siste 20 årene har jeg lest KUN krim. Det er utrolig vanskelig å finne bra krim, så vanskelig at jeg har sikkert 10 halvleste bøker på rommet mitt. Jeg prøvde febrilsk å komme meg gjennom mange av dem, men jeg har kapitulert. En forfatter har visnok sagt at hvis ikke de 40 første sidene ikke fenger så skal man legge fra seg boka..kloke ord.

Jeg har vært UTROLIG skuffet over favorittforfatterne mine, de har "sviktet meg " Og det har bare gjort til at jeg ikke gidder å lese lenger.... Hvem skal tilfredsstille mine blodtørstige behov ?

Den siste boka fra Johan Theorin, Sankta Psyko må være en av de verste krimbøkene jeg har lest. utrolig kjedelig og ikke verd pengene og tiden man bruker på den :(

Så da bestevenninnen min var så snill å ta med seg Jeg vet hvem du er til NYC måtte jeg bare begynne på den. Og den var ikke til å legge fra seg. Så trenger du den ultimate ferieboka så MÅ DU BARE kjøpe Jeg vet hvem du er.

Akkurat nå kan jeg ikke huske en annen bok som har vært mer spennende eller bra. Den er så finurlig skrevet og du klarer aldri å gjette hva neste kapittel vil bringe....om du ikke er synsk. Og jeg bruker å være meget god til gjette meg til hvordan bøkene ender ol.... denne er et unntak.


Feriebok nr 1 eller kanskje ikke...du kan ikke legge boka ned. Det blir nok ikke bading eller utflukter før denne boka er lest.Tre unge mennesker pusser opp et hus i det gamle fiskeværet Hesteyri i Jökulsfjörður på nordvestkysten av Island. Vinteren er i anmarsj og de begynner å ane at de ikke er alene i det forlatte været. Samtidig blir en ung lege Ísafjörður dratt inn i etterforskningen av et selvmord. Avdøde er en eldre kvinne som ser ut til å ha vært besatt av legens sønn, som ble borte tre år tidligere - og fremdeles er forsvunnet

3 kommentarer:

Fra huset i svingen sa...

Har hørt den skal være utrolig skummel og sånt liker vi ;)
Veldig glad i krim, og boka står allerede på ønskelisten min!

Klem Karianne

Pauline sa...

Høres ut som ei kjekk bok, skal bare bli ferdig med 'Sankta psyko' av Johan Theorin først...
Fortsatt riktig god sommer der oppe i Trivelige Trøndelagen!! :-)

gult hus i svingen sa...

Skal kjøpes denne ja, Irina, takk for tips:) BTW, Fuglemannen av Mo Hyder er den beste krimboka jeg har lest:)

Klem Trine:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online