søndag 23. oktober 2011

Så er det over for denne gangen... :)




....................nå er 1 1/2 uke med knallhard jobbing med loppemarkedet forbi...og jeg sitter her som ett slips etter en heftig fest.... jeg er veeeeldig sliten men på en god og positiv måte. Loppemarkedet har gått over all forventning :) :) :) For å si det slik, varene bare flydde ut, Mange godord på mailer og på fb. Folk følte de gjorde noen bra varp og det liker vi. Jeg ble veldig inspirert til å fortsette å rydde og å kaste.. Og siden jeg føler at jeg befinner meg i kaotiske tilstander....lagerplassen min som ble solgt, huset mitt som ble solgt. Hvor i all verden kommer jeg til å flytte med så stor plass. ??



Jeg har fremdeles mye igjen, mye på mørkloftet og mye i skapene. Nå skal jeg virkelig cut too the bone....Flere venninner gjør det samme. Så inspirert av godt besøkt loppemarked og klingende mynter i kassen, bare av ting jeg har hatt inspirere det til en ny loppemarked helg. Om ca en eller to uker.... Så til dere som ikke fikk til å komme. Ta dere en tur, det blir flere fine lopper. Det er mange som er storfornøyde med interiør og klær. I går fikk en dame kjøpe seg en flott dressjakke, helt ny med lapp på til 2000 kr for en 100 lapp. Flere slike varp blir det mulighet til...eller til damen som betalte kun 450 kr en diger lyskrone verd flere tusen. Eller til det unge paret som skaffet seg retro kommode, retro bord og retro skrivepult og mange emaljerte Norskdesignet fat til den nette sum av 890.... de var kjempe fornøyde ja.....


Husk , du kan også en sjanse til å gjøre noen loppekupp :) Om ca to uker....datoen må jeg komme tilbake til. Tusen takk til alle dere som kom. Og velkommen til dere som ønsker å komme tilbake eller for første gang :)

12 kommentarer:

Gitte sa...

Så gøy det ble vellykket :)
Hurra for deg!
Klem Gitte

Trine sa...

Høres ut som du har hatt ei knall helg :)
Veldi bra!
Lykke til videre..
sku bare ønske æ bodde nærmere..

Ha en fin søndag..

Klæm Trine

Refleksjon på livsvegen sa...

Så bra du føle at det gjekk bra sjølv om du er sliten..

-søndagsklem-

4 i Kiellandsgata sa...

Så bra de blir en neste gang. Vi kunne ikke denne gangen, og håper vi kan trippe utenfor ti min før du åpner neste gang=) Så bra at du er fornøyd med salget=) Noen godbiter igjen? Ha en fortsatt fin søndag=) Vibeke

Bird sa...

Takk for koselig loppis! Skulle vel vært der alle dagene for å sikre alle godsakene men.....:) fornøyd med fangsten jeg.....:) Lykke til neste gang!

Anne sa...

Den som hadde vært der du... :-(

MissMette sa...

Hei og god søndagskveld til deg, Irina :) Så kjekt å høre at alt gikk så bra med loppisen din ღ ta deg en velfortjent søndagskveld, kos deg masse og nyt timene før ole lukkeøyet kommer på besøk, hihi :)) Ha en super uke som kommer også ღ Stor klem fra Mette

Unknown sa...

Missunelig på dattera mi som fikk vært dær. Tror ho var storfornøyd:)
Anki

Bird sa...

jada, bare link du. Kjøpte en stor, rund, litt rusten lykt.2 masker - en buddha og en afrikansk. Pluss noen lysglass. Også krakken da.

Anonym sa...

Hei.
Jeg har fulgt med på innlegg ang loppemarkedet ditt og det er nesten så jeg får lyst til å reise den litt for lange veien.....
SÅ mye flott du har .
Lykke til med det neste også.
Klem fra Ingunn :)

Katharina sa...

Såå bra at det ble vellykket:) Hørte av Ida at det var masse fint der, og skulle ønsket jeg hadde vært der:) Ble en tur til Hauka med oss istedet...for å besøke gojenta:)
Håper det klaffer neste gang...og at det blir en tur til deg da:)
Klemmer fra Katharina

Natalie Sæther sa...

Det bordet nederst her, du har ikke tengt å selge det da ? : ) Gjerne si i fra neste gang du har temkt å ha loppis, jeg gikk desverre glipp av det.
MVH. Natalie Sæther.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online