torsdag 6. oktober 2011

NÅ er jeg virkelig i gang !!!!!!!!


You have too fake it, too make itI dag begynte jeg med min intensive slankekur. På Spenst HER på Stjørdal har de begynt med et livendringskurs som går over ett år. Hmm hva kan jeg fortelle om extragavanza Det er så mye å fortelle at dere må bare lese om hva jeg gjør på min vei til en slankere og "bedre" Irina. Når jeg sier bedre mener jeg helsegevinsten jeg får fra dette.

Hvordan kom jeg over denne kuren ? Det var Tove som ba meg undersøke litt om det. Jeg satte opp ett møte med søte Mari på Spenst og ble supergira. Det var folk som gikk ned 16 kilo på tre uker. Høres rart ut ? Ja, det syntes jeg også. Jeg innrømmer det gjerne. Dette måtte være skrytehistorier.Nå er det slik at jeg tror på skrytehistorier. Jeg er utrolig lettlurt ! Men på vei ut traff jeg på resepsjonsdamen og hun fortalte meg at hun hadde gått ned 8 kilo på tre uker. Venninnen til ei facebook venn fortalte at venninnen hennes hadde gått ned 36 kilo på 2 måneder.

Kan det være sunt ? kan det være sant ? Det er vist det ? HER kan du gå inn på hjemmesiden til xtragavanza og HER kan du høre suksesshistorier.

Jeg kommer til å skrive mer om det, det er mye å sette seg inn i. Du kan gå ned den farten du selv ønsker. Jeg ønsker å gå fort ned og holde meg der.

Du kan gå ned med Helfart som betyr at du går ned fort, du kan gå ned 10 kg pr måned. Det er pulver og supper
Du kan velge å gå på Halvfart som betyr at du ikke går ned så fort som på Helfart, men likevel med gode resultater Det er en kombinasjon mellom pulver og mat.Ellers vil jeg takke alle som heier på meg. Det er mange. Jeg blir fascinert, glad og overrasket. Venner, venner på fb og bloggleser. Og det som er sååååå morsomt er at de nå lar seg til kjenne.
FANTASTISK. Det gjør meg så glad og gir meg en det lille xtra puffet.

For to dager siden gikk jeg opp "gata" ( som gågata kalles her på Stjørdal ) Jeg gikk oppover med flere tunge poser.
Jeg ser en dame som tydelig har det travelt, Hun haster forbi, så snur hun seg " ` Er du Irina´
Ja, jeg kunne ikke akkurat nekte.` Jeg leser bloggen din og du skal vite jeg heier på deg

Fantastisk, ikke sant ? Jeg kan ikke svikte dere eller meg. Jeg har nå trent 4 ganger denne uka ( mot trenernes råd) Jeg tror jammen jeg skal snike meg til en økt i morgen også......

I dag begynte jeg på shaker, og jeg planlegger å gå på det til 1 desember. Og så begynner jeg på nytt på helfart til jeg har gått ned det jeg skal ! Og det er mange kilo !

Kuren følges tett på av kursinstruktører, andre kursdeltager, treningstudio. Dette er ingen humburgkurs. Dette er ikke bare en slankekur, det er en livstilsendring. Så selv om vi går ned 30 kilo på noen måneder så må vi lære å holde det. Vi må lære hvordan vi skal spise og trene resten av livet.

Og så langt er jeg bare suuuuper førnøyd :)


You have too fake it, too make it2 kommentarer:

Marens hverdagsliv sa...

Hei Irina !!
Klart man heier på deg, kjempeflott når folk tar tak og gjør endringer i livet sitt. Jeg håper du har fått all info som trenges ang. den kuren. Jeg har desverre hørt litt både og om den kan du si, men vi er alle forskjellige og kanskje funker den for deg. Lykke til uansett !!

Hilsen ei som selv har krypa endel de siste mnd :)

Anonym sa...

Det blir interessant å se hvordan du opplever dette på lengre sikt. Jeg er ikke for slike kurer, pulver etc, men det er meg. Håper du oppnår det du vil :)

Så har jeg ett annet spm, ang linkwithin.. Er det verdt å ha den på bloggen? Jeg har hatt den tidligere, men fjernet den, fordi jeg syns det ble så rotete..... Men nå prøver jeg igjen, men spm er: er den virkelig verdt bryet?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online