tirsdag 25. oktober 2011

Det funker...jeg går ned....
Heisann & Hoppsann :)

I går var jeg på veing og måling på Spenst Stjørdal. Nå har jeg gått på xtravaganza les mer HER i 17 dager. Og jeg kan med handen på hjerte si at jeg har vært 100 % flink :) Ikke en smule, ikke noe som kan ødelegge dette. Dette har blitt et for meg, så sterkt valg at å "feile" ikke er noe obsion. Det går opp og ned...noen dager føler jeg ikke sult, noen dager er jeg veldig sulten, å tenker på mat støtt og stadig. (Himla my matreklame det er på tv !!) Det har skjerpet sansene mine. Jeg vet ikke, men jeg bli av og til matlei...jeg kan sose gjennom butikken på jakt etter inspirasjon til middag hver dag...og som regel så kom ikke inspirasjonen og det ble mye "dårlig" middager....men nå drømmer jeg om å lage mat...nå er sansene mine åpnet.....jeg gleder meg til å begynne å kokkelere å lage god og næringrik mat igjen.

Jeg har ikke brukt en eneste smertestillende tablett siden jeg begynte. Jeg som nesten daglig tok for hodepine, leddsmerter, muskelsmerter ol ( Hjelp, er jeg gammel eller ?? )
Fysisk har jeg aldri følt meg bedre, jeg er mye bedre i form enn før. Før jeg startet med xtravaganza hadde jeg dager som jeg dro meg gjennom...det var som føttene var limt til gulvet og øyelokkene til øynene. Nå går hverdagen MYE bedre. Jeg har ikke lenger slike dager.

Blodsukkeret er stabilt og jeg har heller ikke tatt diabetesmedisin på 17 dager. Jeg angrer på at jeg ikke ha målt meg, MEN det jeg vet, er at klær som for tre uker siden var for små er nå for stor ..og en jakke som jeg kjøpte for 5 år siden ( en-slanke-meg-inn -jakke) passer nå. Det er topp. Jeg ha gått ned ca 5, 5 kilo og 6,3 kilo i rent fett.

Og shakene mine er noe jeg absoulutt kan leve med. For jeg vet at fra 1 desember da skal jeg kooooooosjjjjje mæ med måte :) Litt julebrus og litt julemarsipan er det første jeg skal kose meg med...

I dag så skal jeg ha meg en bedre sjampingjongsuppe, cola zero og lime til middag :)

Ha en fin middag til deg også.... og jeg er litt mindre hver dag ...næ næ næ na:)

YOU HAVE TOO FAKE IT, TOO MAKE IT

7 kommentarer:

♥ Monica ♥ sa...

Så flink du er! Vet flere som har hatt en vellykket nedgang på det opplegget der og det er jo supert hver gang det fungerer. Selv er jeg på lavkarbotoget og det fungerer det og, men etter sommeren har jeg blitt litt mer slepphendt og koser meg litt for mye. Men det er full skjerpings. Lykke til videre, jeg heier på det!!!
Klem.

Man tager hva man haver sa...

Kanskje bloggen din blir hetende Less of Irina da? ;) Lykke til med slankingen.

4 i Kiellandsgata sa...

Så utrolig flink du er!! Jeg synes du skal være stolt av deg selv=) Jeg heier på deg=) Vibeke

Veronica sa...

Flinkis!!! ståpå-klem fra meg

The Pursuit of Happiness sa...

Flink du er, blir nesten inspirert her ;) ahh.. men å komme igang da... Lykke til :D

Hummerogkannarifugl sa...

Jeg er med i heiagjengen din:) Jeg har selv snart gått ned 8 kilo og det er sååå deilig å bli litt lettere. Alt blir mye morsommere når en føler seg vel. Heia meg og deg videre i kampen mot kiloene. Klem Anki

Fjasevas Huset sa...

flinke deg:)
Klem fra mor i fjasevas huset

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online