lørdag 8. oktober 2011

Hjemme hos meg, gjennom en fotografstudent

Heisann & Hoppsann på en lørdag :)

Husker dere at jeg skrev at jeg hadde en student fra Den Norske Kreative skolen på besøk. Sandra skulle velge 5 bilder av IrinaStyle. Og jeg syns hun har tatt IrinaStyle på kornet. Hva syns dere ?

Hmmm ser at jeg virkelig ELSKER kontraster, farger, designermøbler og loppemarkeder. Og jeg syns det er veldig morsomt å se bilder av hjemmet mitt gjennom andres sine øyner.
Tusen takk Sandra, veldig morsom utfordring for oss begge kanskje ?
Kos dere med bildene :) Sandra går andre året på fotograf studiet.

Alle bildene er tatt av Sandra Mari LundHusk konkuransen under. En slik ovn må vel nesten alle ønsker seg. En elektrisk ovn, som ser ut som ett bilde...ett minimalistisk bilde..he he. Passer overalt !

2 kommentarer:

Tone Fischer sa...

Hei!

En slik ovn hadde passet utmerket til den nymala stua mi:)
Har akkurat mala hele leiligheten, da jeg har fått heksesot:( Er derfor redd for å fyre i vedovnen denne vinteren.....Krysser fingrene nå;)

Marte Stokkeland sa...

Hei!
Så kul stil du har, både skrivespråket og stilen du har hjemme. Jeg er bare så lei av å se på den ene bloggen etter den andre der alt er hvitt! Har begynt å blogge litt selv om interiør og oppussing og har selv dratt fargene i en helt annen retning enn hvitt. Godt å se at det er flere som tenker i de baner:-) Velkommen innom bloggen min hvis du har lyst. Stå på videre, veldig kul interiør- retning(er) du holder på med!

Hilsen Marte.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online